Хоч зараз в Голлівуд: донька Євгена Кошового Варвара перевершила інших “квартальних” дітей красою

Відомий український гуморист та актор Євген Кошовий зі своєю коханою дружиною виховують двох дітей. Як сьогодні виглядає старша донька зіркової пари Варвара?

Євген Кошовий давно здобув популярність серед українських телеглядачів. Знаменитість запам’ятали, зокрема, як гумориста й одного з головних акторів “Кварталу 95”. Про професійне життя зірки відомо чимало, а ось про його особисте чув далеко не кожен. Відомий український комік щасливо одружений і зі своєю коханою виховує двох дітей.

Старша донька артиста у своєму 15-річному віці вже встигла завоювати популярність. Дівчина змалку “світилась” на телебаченні й демонструвала свої таланти. Так, наприклад, дебют зіркової доньки на українському ТБ відбувся, коли Варварі було 8 років. Тоді вона прийшла на шоу “Розсміши коміка. Діти”, де виграла 20 тисяч гривень.

Як сьогодні виглядає донька Євгена Кошового Варвара
Як сьогодні виглядає донька Євгена Кошового Варвара
Варвара Кошова зачаровує фанатів своєю красою
Варвара Кошова зачаровує фанатів своєю красою

Сьогодні дитячий шарм маленької Варвари змінився на вже дорослу сміливість та стриманість. Втім, навіть з віком зіркова донька відомого українського актора й гумориста зберегла в собі відмінне почуття гумору, яку успадкувала від своїх батьків.

Нині Варвара Кошова навчається у столичній школі та веде особистий блог. Крім того, дівчина часто ділиться з шанувальниками свіжими відео на сторінці в Тік-Ток.

Варвара Кошова не поступається батькові у творчих здібностях
Варвара Кошова не поступається батькові у творчих здібностях

Нагадаємо, що Варвара Кошова – не єдина донька відомого українського шоумена та його коханої дружини. Молодша донька знаменитості Серафима з’явилась на світ у вересні 2014 року. Цьогоріч дівчинка святкуватиме 9-й день народження.

До слова, Євген Кошовий вже 16 років перебуває у шлюбі зі своєю коханою дружиною Ксенію. Чи не найвідоміша пара України зіграла весілля 2007 року. Зіркова обраниця в минулому займалась балетом, а після завершення танцювальної кар’єри стала дизайнером одягу. Слід зазначити, що саме дружина Кошового створює костюми для виступів для команди “Кварталу 95”.

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?