З одягу були лише шорти й чоботи: донька Брежнєвої на тлі лісу похизувалась красою, яку успадкувала від мами

Старша донька відомої української співачки Віри Брежнєвої зачарувала мережу. Соня Войченко продемонструвала неймовірну схожість зі своєю зірковою мамою

Відома українська співачка Віра Брежнєва свого часу не лише встигла побудувати успішну кар’єру, а й виростити двох чудових доньок. Старша дитина знаменитості Соня Войченко сьогодні живе самостійно. Дівчині вже 22 роки, а вищу освіту вона здобуває за кордоном. У США зіркова донька не витрачає часу дарма й не лише граніт науки гризе, а й встигає подорожувати країною, насолоджуючись неймовірними видами та красивою природою.

Разом з тим, Соня Войченко активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де її шанувальники мають змогу помилувати і її красою. Нещодавно дівчина опублікувала красиву фотографію, яку зробила на тлі зеленого лісу, оповитого світлом заходу сонця.

Старша донька Віри Брежнєвої показала свіжу стильну фотографію
Старша донька Віри Брежнєвої показала свіжу стильну фотографію

На нещодавно опублікованому кадрі дівчина позувала у доволі сміливому вбранні. Соня Войченко взула високі чорні чоботи у ковбойському стилі, а з одягу обрала лише світлі короткі шорти. Верхній одяг донька відомої української співачки Віри Брежнєвої вирішила не одягати, тендітно прикривши руками найголовніше.

Для фотографії Соня Войченко обрала ніжну позу, а її світле волосся було розпущене. Силует дівчини підсвічувало західне сонце, що робило фотографію ще загадковішою, а доньку артистки більш схожою ледве не на янгола.

Донька Віри Брежнєвої Соня Войченко поділилась ніжним фото зі своїми фанатами
Донька Віри Брежнєвої Соня Войченко поділилась ніжним фото зі своїми фанатами

Нагадаємо, що попри велику відстань зіркові мама й донька таки намагаються зустрічатись якомога частіше. Так, наприклад, на початку квітня цього року Віра Брежнєва вирішила влаштувати своїй доньці сюрприз і прилетіла до неї в Штати. Відома українська співачка не просто так обрала саме такі дати для подорожі, адже 30 березня зіркова донька відзначила своє 22-річчя. Віра Брежнєва прилетіла до старшої дитини, аби привітати її зі святом.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.