Як з роками змінилася мама Кузьми Скрябіна, яка не дає зникнути пам’яті про сина: ми знайшли її свіже фото

Мама легендарного українського артиста Андрія Кузьменка досі не може змиритися з його смертю та вважає, що це не було випадковістю. Як зараз виглядає і чим живе Ольга Михайлівна – далі в матеріалі.

Андрій Кузьменко був унікальним артистом, якого любили не лише за його творчість, а й за людські якості. Незважаючи на славу, популярність, статки, він продовжував бути простим чоловіком з народу. Андрій не боявся десь сказати зайвого, чи повести себе якось не так на камеру, він просто був собою.

2 лютого 2015 року Андрій Кузьменко потрапив в ДТП і загинув на місці. Він залишив свою мільйонну аудиторію, яка досі слухає його пісні, але найбільше за ним сумують його рідні жінки: мама, дружина та донька.

Як зараз виглядає і чим живе мама Андрія Кузьменка

 Як з роками змінилася мама Кузьми Скрябіна
Як з роками змінилася мама Кузьми Скрябіна

Маму Андрія Кузьменка звати Ольга Михайлівна. Жінка багато років пропрацювала вчителькою музики і саме вона привила Андрію любов до пісні. Андрій був єдиним сином Ольги Михайлівни, тож його смерть стала для неї дуже важкою втратою. Після втрати сина жінка написала 3 книги присвячені Андрію Кузьменку: “Моя дорога птаха. Мамина книжка” (2015 рік), “Група Скрябін та друзі по сцені” (2016 рік), “Колискова для Андрійка” (2018 рік).

Як з роками змінилася мама Кузьми Скрябіна
Як з роками змінилася мама Кузьми Скрябіна

Варто відзначити, що Ольга Михайлівна досі не змирилася з загибеллю сина і вважає, що це була не випадковість. У недавньому інтерв’ю Олексію Суханову жінка розповіла свою версію. Так, Ольга Михайлівна пригадала про спеціальні пристрої, якими активно користуються на фронті для знешкодження дронів. Виявляється у військових є спеціальні розробки, які допомагають просто відключити електронну техніку, як от дрони. Поспілкувавшись з військовослужбовцями Ольга Михайлівна припустила, що таким чином і “відключили” авто її сина, яке було повністю електронним.

 Toyota Sequoia була повністю на електроніці, тому вони просто відключили її.

, – сказала Ольга Михайлівна.

Дійсно, після ДТП з Кузьмою багато людей вважали, що це підстава, адже артист своїми висловлюваннями заважав впливовим людям. Втім, згідно з версією слідства, аварія трапилась через те, що Андрій не впорався з кермуванням.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.