Альбіна Джанабаєва здивувала Валерія Меладзе постарілим виглядом на фоні пальм: “Розлучниця на відпочинку”

Екс-віарянка Альбіна Джанабаєва показала, як виглядає без макіяжу і фотошопу. Співачка помітно постаріла і вже не зможе скласти конкуренцію молодим артисткам.

Альбіна Джанабаєва – одна з найвідоміших учасниць гурту “ВІА Гра”. Прославилася вона не лише, як артситка сцени, а й як зіркова розлучниця. Так, Альбіна багато років була коханкою Валерія Меладзе і врешті стала його дружиною. Джанабаєва і Меладзе живуть у шлюбі вже 8 років і виховують трьох спільних дітей, втім Альбіна досі не позбулася слави розлучниці.

Альбіна Джанабаєва здивувала Валерія Меладзе постарілим виглядом на фоні пальм

Незважаючи на хейт у свій бік, співачка активно веде Інстаграм-блог, де публікує свіжі фото та ділиться моментами із особистого життя. Так, нещодавно Альбіна опублікувала серію знімків з відпочинку. Співачка позувала лежачи на пляжі. Альбіна була без макіяжу та зачіски, тож показала себе справжню.

Альбіна Джанабаєва здивувала Валерія Меладзе постарілим виглядом на фоні пальм

За останні роки співачка дещо постаріла, але це не дивно, адже їй вже давно за 40. Втім, користувачі Мережі написали їй багато коментарів, щодо постарілого вигляду, а також пригадали те, що вона увела Меладзе з сім’ї.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Розлучниця на відпочинку”;
  • “Навіщо губи накачала? Свої були нормальними”;
  • “Якась не дуже..”;
  • “Як постаріла сильно”.

Нагадаємо, Альбіна Джанабаєва у 2021 році стала мамою втретє. Співачка зважилася на вагітність у 42 роки і змогла виносити і народити здорову дівчинку, яку назвали Агатою. Альбіна і Валерій Меладзе зізнаються, що пізнє батьківство – це не просто. Коли за 40, набагато важче недосипати ночі і підклуватися про малюка.

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе нещодавно стали батьками втретє

Крім 2-річної Агати у Альбіни Джанабаєвої і Валерія Меладзе є ще двоє синів. Найстаршому Кості вже 19 років. Хлопчик народився, коли Джанабаєва і Меладзе були коханцями і приховували свої стосунки. Співачка багато років приховувала батька своєї дитини, хоча публіка здогадувалася, що це Валерій Меладзе. Середній син Лука народився у 2014 році. Народження хлопчика стало поштовхом для Валерія Меладзе покинути свою першу дружину Ірину і одружитися з Альбіною.