Настя Каменських засвітилася з трирічною дівчинкою на руках, яка не схожа на Потапа: з дитячого будинку

35-річна співачка Настя Каменських поки не стала мамою, хоча не приховує той факт, що мріє відчути радість материнства. Нещодавно артистку помітили в дитячому будинку, де вона тримала за руку маленьку дівчинку.

Відому співачку Настю Каменських регулярно підозрюють у вагітності через тип її фігури. Прихильники бачать “округлий живіт” ще й через те, що артистка неодноразово після одруження з Потапом говорила в інтерв’ю про те, що вони працюють над вагітністю. Проте, роки йдуть, а Настя так і не вагітніє. Ба більше, останнім часом зіркове подружжя все частіше уникають питань про поповнення, хоча раніше з радістю на них відповідали. Прихильники Каменських і Потапа вже навіть запідозрили, що у подружжя можуть бути проблеми з зачаттям, чи виношуванням дитини, втім подружжя ці чутки ніяк не коментують.

Настя Каменських прокоментувала розлучення з Потапом
Настя Каменських засвітилася з трирічною дівчинкою на руках, яка не схожа на Потапа

Нещодавно Настю Каменським у своєму Інстаграм-блозі опублікувала щемливе фото з дитячого будинку. На фото співачка тримала за руки маленьку дівчинку і посміхалася.

Настя Каменських засвітилася з трирічною дівчинкою на руках, яка не схожа на Потапа
Настя Каменських засвітилася з трирічною дівчинкою на руках, яка не схожа на Потапа

Сьогодні дорогою в Тернопіль заїхали в дитячий будинок “Малятко”. Я тут вже вдруге і цього разом з громадською організацією “Сенсоріка” привезли ще більше іграшок, одягу та всіх необхідних речей для діток

, – підписала фото Настя Каменських.

Варто відзначити, що Каменських вже багато років займається благодійністю. Так, співачка являється бренд-амбасадоркою фонду “Таблеточки”, який допомагає онкохворим дітям. Співачка часто допомагає зібрати кошти для таких дітей. А от чи задумуються зіркове подружжя про усиновлення, наразі невідомо. Потап і Настя ніколи не піднімали цю тему.

Нагадаємо, нещодавно Настя Каменських спростувала чутки про те, що вона розлучається з Потапом. Так, чутки про розлучення поширилися через те, що зіркове подружжя останні півроку не з’являлися разом на публіці і не публікували спільні фото в соціальних мережах. Втім, Настя запевняє, що у них з Потапом все добре і розлучатися вони не збираються. Щодо спільних фото, співачка відповідає, що зараз не час для любовних знімків, тому вона і не публікує такі світлини.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.