Акторка “Дизель Шоу” Вікторія Булітко зробила стрижку горщик і посивіла: червона помада не допомогла

Відома українська актриса й гумористка Вікторія Булітко зачарувала шанувальників ніжною фотографією. Зірка позувала з оновленою зачіскою та вечірнім макіяжем

Шанувальники знають Вікторію Булітко за її неперевершене почуття гумору й харизму, яку неможливо не помітити, коли зірка виходить на сцену “Дизель Шоу”. Знаменитість давно здобула популярність серед українських глядачів, тому за її життям прихильники стежать не лише на телеекранах, а й на особистій сторінці актриси у соціальній мережі Інстаграм.

Так, наприклад, нещодавно знаменитість поділилась новою фотографією. У своєму блозі Вікторія Булітко опублікувала допис, в якому показала нову зачіску – стрижка “горщик” сірого кольору. Можна припустити, що до таких сміливих експериментів зі своїм волоссям знаменитість не вдавалась. Найімовірніше, такий образ стилісти створили Булітко для виступу на сцені гумористичного шоу.

Так виглядає зачіска актриси Дизель Шоу Вікторії Булітко у повсякденному житті
Так виглядає зачіска актриси Дизель Шоу Вікторії Булітко у повсякденному житті

На своїй сторінці знаменитість розмістила фотографію, на якій позувала з цікавою зачіскою та красивим вечірнім макіяжем. Очі Вікторії Булітко візажисти нафарбували тінями у сірих відтінках, а також – доповнили чорними стрілками. На губи актриси нанесли яскраву червону помаду, яка на тлі спокійних відтінків загального образу стала кольоровим акцентом.

Справжнє волосся Вікторії Булітко приховали під стильною перукою сірого металевого кольору, який здалеку нагадує натуральну сивину. Крім цікавого відтінку, штучне волосся також було стилізоване під трендову коротку стрижку.

Вікторія Булітко на своїй сторінці показала, як її підготували до виступу на сцені
Вікторія Булітко на своїй сторінці показала, як її підготували до виступу на сцені

В описі до нещодавно опублікованого допису знаменитість зазначила, що днями “Дизель Шоу” відзначили восьму річницю існування. Артистка зауважила, що команда гумористичного проєкту готова з радістю приймати вітання, а фанати у коментарях до нової публікації не забарились. Крім привітань, підписники Булітко також залишили чимало компліментів зірці. Актрису навіть назвали українською Мерилін Монро.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.