Вони ровесниці? Публіка ошелешена виглядом мами Олі Полякової, яка 20 років прожила в росії

43-річна відома українська співачка Оля Полякова похизувалася своєю молодою мамою, яка в 64 роки виглядає на 40. Цю жінку важко назвати бабусею.

Співачці Олі Поляковій – 43 роки, проте їй важко дати більше 35. Щоб виглядати молодо, артистка докладає масу зусиль. Полякова регулярно займається спортом, слідкує за харчуванням, регулярно навідує косметолога і використовує найкращу доглядову косметику. Втім, в неї є ще один секрет молодості, а саме – гарна генетика. Так, побачивши маму Олі Полякової стає очевидно в кого співачка вдалася такою красивою.

Як виглядає мама Олі Полякової
Як виглядає мама Олі Полякової

Що відомо про маму Олі Полякової

Маму Олі Полякової звати Світлана, їй 64 роки. В молоді роки жінка працювала лікарем-педіатром. Зі своїм першим чоловіком, який є батьком Олі Полякової, Світлана розлучилася, коли Оля була ще маленькою. Невдовзі Світлана вийшла заміж за дипломата і часто їздила з ним у відрядження по різним країнах Європи. В цей час маленьку Олю виховувала бабуся. Останні 20 років Світлана разом зі своїм чоловіком жили у росії. Втім, після початку повномасштабної війни жінка виїхала з країни-терористки у Європу.

Як виглядає мама Олі Полякової
Як виглядає мама Олі Полякової

У свої 64, Світлана вже двічі бабуся. Оля Полякова подарувала їй двох онучок: 18-річну Машу і 11-річну Алісу. Світлана дуже любить своїх онучок не лише на словах, а й на ділі. Так, як відомо, Оля Полякова відправила свою молодшу доньку вчитися у школу-інтернат у Лондоні. Втім, 11-річна Аліса, яка звикла до батьків та рідного дому, так і не змогла адаптуватися на новому місці. Аби хоч якось допомогти онуці, бабуся Світлана поїхала жити у Великобританію, де орендувала квартиру. Тепер 11-річна Аліса в будні дні навчається у школі, а на вихідні її забирає бабуся.

Мама Оли Поляковой и ее младшая дочь Алиса
Мама Олі Полякової з онукою

Нагадаємо, з вересня 2022 року діти Олі Полякової навчаються у Лондоні. 18-річна Маша здобуває вищу освіту і вивчає музику, а ось 11-річна Аліса вчиться у середній школі, яка є одночасно і школою і інтернатом. Полякова зізнається, що планувала пізніше відправити доньку вчитися за кордон, але все змінилося через повномасштабну війну в Україні.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.