Українсько-британський красень: при вигляді сина Тіни Кароль і Євгена Огіра у вас відніме дар мови

Українська поп-діва Тіна Кароль пишається своїм єдиним сином Веніаміном, якого в дитинстві відправила на навчання у Великобританію. Хлопець виріс красенем.

Тіна Кароль поєднує кар’єру співачки з материнством, хоча вже зараз їй не доводиться сидіти з дитиною – її сину 14 років. Він народився в шлюбі зірки з продюсером Євгеном Огіром у 2008 році. Свого хлопчика зіркові батьки назвали Веніамін і вин практично виріс без тата. У 2013 році Євген помер від раку і Тіна залишилась вдовою та матір’ю-одиначкою. Веніамін допоміг знаменитості стати на ноги після важкої втрати і знову почати співати – вона розуміла, що зобов’язана зробити все, щоб син виріс щасливим.

Тіна Кароль показала 14-річного сина, якого сплутали з її новим чоловіком
Тіна Кароль показала свого дорослого сина Веніаміна

Коли настав час іти до школи, Тіна Кароль виконала волю коханого чоловіка і відправила дитину за кордон. Для навчання вона вибрала престижну школу-інтернат у Великобританії та знайшла йому чудову сім’ю по обміну. Веніамін всі ці роки жив в українській родині, де йому привчали любов до української культури.

Хлопчик показує чудові результати у навчанні, займається музикою і гопаком. На канікулах завжди бачиться з Тіною. Коли його однокласники побачили її, то не повірили, що це його мама, тому що поруч з Тіною Веніамін виглядає як зі старшою сестрою. Син співачки пишається талантом мами і показує гарний приклад виховання.

На кого вчиться єдиний син Тіни Кароль
Тіна Кароль показала свого дорослого сина Веніаміна

Після початку повномасштабного вторгнення Тіна Кароль відправилась за кордон з мітингами на підтримку Батьківщини та благодійними концертами, а Веня зібрав всі карманні кошти, купив солодощів і на вокзалі у Варшаві зустрічав сім’ї українських біженців з дітьми, пригощаючи їх смачненьким.

Артистка розповідала, що 24 лютого 2022 року серйозно поговорила з сином і попросила його бути чоловіком. Вони не бачились декілька місяців через купу справ на культурному фронті, але Веніамін зрозумів маму і слухав її настанови.

Популярне

Схожі статті

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.