Тіна Кароль в одній ковдрі прогулялася вулицями Києва: перехожі не могли повірити власним очам (Відео)

Відомих артистів рідко можна побачити серед натовпу звичайних людей та ще й без охорони та супроводу. Втім, українська співачка Тіна Кароль розвіює всі шаблони та упередження.

Тіну Кароль вважають однією з найвідоміших та найбільш затребуваних артисток України. Співачка вражає частотою виходу нових пісень, альбомів, різних проєктів та колаборацій. Нещодавно цю супер-зірку змогли побачити звичайні перехожі кияни. Тіна Кароль знімала свою нову фотосесію просто на вулицях Києва. Так, у Мережі з’явилося безліч фото та відео від звичайних українців, які побачивши на вулиці Тіну почали знімати її на камеру.

На відео видно, що співачка позує на камеру загорнута і теплу ковдру. З Тіною лише фотограф, жодної охорони чи іншого супроводу.

Коли проходив біля університету Шевченка і побачив Тіну

, – так підписують свої відео українці і виставляють їх у Мережу.

Вже сьогодні, 25 квітня, Тіна Кароль показала результат цієї фотосесії. Втім, без фотошопу не обійшлося: на знімках змінений фон.

На знімках ТІна Кароль позує у тій самій ковдрі, з тою ж зачіскою та макіяжем, але на її фоні не вулиці Києва, а берег океану. Співачка на знімках виглядає дуже ніжною і жіночною.

Користувачі Мережі засипали співачку компліментами у коментарях:

  • “Неймовірна жінка, яку можна назвати Жінка Бог”;
  • “Неймовірно красива, талановита і розумна жінка”;
  • “Неймовірно ніжна, чаруєте поглядом”;
  • “Яка красуня Тіна Кароль. Ми Вас обожнюємо.”.

Нагадаємо, Тіна Кароль, яка все життя сиділа на дієтах і боролася з зайвими кілограмами, за останній рік помітно схудла і знайшла свій, ідеальний метод схуднення. Принаймні так, каже сама співачка. Так, Тіна Кароль, яка не мала багато зайвої ваги, скинула 5 кілограмів і привела себе в ідеальну форму. За словами співачки, вона спробувала новий принцип харчування, який і допоміг їй схуднути без особливих зусиль. Так, Тіна Кароль почала вживати їжу лише з низьким глікемічним індексом, а от від продуктів з високим глікемічним індексом, як от солодощі, борошняні вироби та інше вона відмовилася повністю.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.