Українсько-американський красень: при вигляді чоловіка Лілії Подкопаєвої у вас відніме дар мови

Олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва здобула сімейне щастя з третьої спроби. Для свого коханого чоловіка гімнастка навіть наважилася на пізні пологи.

Лілія Подкопаєва – українська гімнастка, яка вразила своїм професіоналізмом увесь світ. Зараз Лілія ще й щаслива дружина і турботлива матуся. Втім, на шляху до щастя гімнастка пройшла чимало розчарувань.

Першим чоловіком Подкопаєвої був Тимофій Нагорний. У цьому шлюбі гімнастка довго не могла завагітніти і, змирившись з власною безплідністю, вирішила взяти дитину з дитячого будинку. Так, у неї з’явився прийомний син Вадим. Диво це, чи збіг обставин, але після того, як у родині з’явився усиновлений хлопчик, Подкопаєва завагітніла і народила доньку Кароліну. Втім, двоє дітей не зблизили подружжя і вже через 5 років шлюбу вони розлучилися.

Другим чоловіком Подкопаєвої став бізнесмен Віктор Костирко. Втім, шлюб був недовгим і зараз їх нічого не пов’язує.

Мужья Лилии Подкопаевой (слева Тимофей Нагорный, справа Виктор Костырко)
Чоловіки Лілії Подкопаєвої (зліва Тимофій Нагорний, справа Віктор Костирко)

Справжнє жіноче щастя Лілія Подкопаєва зустріла у досить свідомому віці, коли їй було вже за 35. Обранцем гімнастки став американський бізнесмен українського походження Ігор Дубинський. Чоловік родом з Києва, але багато років проживає у США, де має власну компанію у сфері ремонтного бізнесу.

Лилия Подкопаева и Игорь Дубинский
Як виглядає третій чоловік Лілії Подкопаєвої Ігор Дубинський

Зараз подружжя виховують дітей Лілії від попереднього шлюбу, а у 2019-му вони наважилися на спільну дитину. Незважаючи на те, що Лілії на момент планування вагітності був 41 рік, вона вирішила ризикнути, аби подарувати коханому чоловіку радість бути батьком. Так, восени 2019 року на світ з’явилася маленька дівчинка Евеліна.

Дети Лилии Подкопаевой
Як виглядають діти Лілії Подкопаєвої

Сама Лілія Подкопаєва запевняє, що зараз є абсолютно щасливою і часто показує у соціальних мережах романтичні фото з чоловіком.

Так, 25 квітня Подкопаєва у своєму Інстаграм-блозі привітала Ігоря з днем народження, показавши фото, де вони цілуються.

Вітаю тебе, коханий, з Днем народження! Щоб ти не запланував, воно обов’язково  здійсниться. Бажаю тобі успіху у всіх справах і залишайся таким, як є — найкращим!

, – підписала знімок Лілія Подкопаєва.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.