Все догори дригом, а навкруги пальми: Alyosha показала свою молодшу донечку Марійку від Тараса Тополі

Зіркове подружжя Тарас Тополя і співачка Alyosha – багатодітні батьки. Вони мають двох синів та маленьку донечку, яку вкрай рідко показують на публіку.

Тараса Тополю і Альошу називають однією з найміцніших пар в українському шоу-бізнесі. Вони в шлюбі вже 10 років і за цей час вони тричі підкріпили своє кохання народженням дитини. Так, у 2013 році на світ з’явився первісток подружжя Роман, ще через 2 роки народився хлопчик Марк, а у 2020 році народилася дівчинка Марійка.

Альоша і Тарас Тополя мають трьох дітей

Після заміжжя співачка Альоша поставила свою кар’єру на паузу і повністю занурилася в материнство. Втім, у артистки є багато прихильників, які стежать за її Інстаграм-блогом. Там Альоша публікує свіжі фото та ділиться моментами з сімейного життя.

25 квітня, коли українці відзначають день доньки, Альоша опублікувала кумедний архівний знімок Марійки, який розчулив підписників. Знімок був зроблений на відпочинку, серед пальм. Марійка сперлася на руки і дивилася на світ догори дригом.

Сьогодні день Донечок, кажуть) Ось-осьо вам!

Добрий вечір) Спогади 2021

, – підписала знімок Альоша.

Користувачі Мережі відразу відреагували на світлину в коментарях:

  • “Така лапонька донечка”;
  • “Дуже схожа на тата”;
  • “З Днем донечки! Я прихильниця вашої творчості”;
  • “Маленька красунечка”.

Нагадаємо, Тарас Тополя вже більше року не має змоги бачитися зі своїми дітьми та дружиною. Після початку повномасштабної війни в Україні Альоша з синами та донькою виїхали до США. Там живе мама Тараса Тополі зі своїм чоловіком. Саме в будинку свекрухи і зупинилася співачка. А ось сам Тарас Тополя вирішив стати до лав ЗСУ і боронити Батьківщину на фронті.

Не так давно Альоша дала інтерв’ю, в якому розповіла про життя в Америці. Так, співачка зізналася, що звикла жити за кордоном, але не вважає США своїм домом. Альоша скаржиться на бюрократію і зізнається, що в Україні набагато простіше і зрозуміліше з медициною та освітою. Артистка запевняє, що не може дочекатися, коли зможе повернутися до свого рідного дому, в Україну.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.