Чорне волосся та стрижка боб-каре: як виглядала молода дружина Віктора Павліка до одруження з ним

Кохана дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка показала архівні фотографії, на яких її важко впізнати. Катерина Репяхова продемонструвала, якою була до зустрічі з чоловіком

Відомий український музикант був офіційно одружений і розлучений три рази. Четверте весілля Віктора Павліка подарувало чоловікові сімейну ідилію з Катериною Репяховою. Зіркова обраниця має чимало захоплень, декілька робіт та сина Михайла від коханого чоловіка. Молода матуся встигає буквально все, а шанувальники спостерігають за цим у її особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм.

Сьогодні Катерина Репяхова розвиває власний бренд дитячого одягу, працює концертною директоркою свого чоловіка та навіть створює власний проєкт, про який, до слова, нині говорить не часто. Втім, задовго до своєї популярності та заміжжя з відомим артистом дівчина мешкала у рідному Дніпрі та мала багато амбіцій щодо майбутнього. Як тоді виглядала Репяхова?

Сьогодні Катерина Репяхова має світле волосся й полюбляє нюдовий макіяж
Сьогодні Катерина Репяхова має світле волосся й полюбляє нюдовий макіяж

Шанувальники дружини Віктора Павліка звикли бачити знаменитість зі світлим волоссям та стрижкою середньої довжини. Катерина Репяхова, хоч і полюбляє експерименти із зовнішністю, нічого кардинального зазвичай не робить. Виключенням стала нещодавня пластична операція. Зірка змінила форму свого носа, про що давно мріяла.

Дружина Віктора Павліка показала фото з часів своєї юності
Дружина Віктора Павліка показала фото з часів своєї юності

Втім, з часом, як можна побачити, змінилась не лише форма носа. Катерина Репяхова в юності носила коротку зачіску, яка належить до типу боб-каре. Крім того, знаменитість раніше більше полюбляла темний колір волосся, тому фарбувала рідні пасма. Ба більше, дружина Віктора Павліка за часів своєї юності надавала перевагу яскравому макіяжу.

Як виглядала Катерина Репяхова до того, як стала популярною
Як виглядала Катерина Репяхова до того, як стала популярною

З часом відома українська блогерка знайшла свій стиль. Тепер Катерина Репяхова воліє одягатись у стильний одяг спокійних кольорів, а макіяж у зірки завжди стриманий і такий, що підкреслює натуральну красу.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.