Як виглядають діти героїв “Гаррі Поттера”: Рон і Гаррі вже стали батьками, а Герміона досі незаміжня

Історія про хлопчика-чарівника свого часу підкорила кожну дитину, й кожного дорослого. Дізнавайтесь, як виглядають діти акторів, які зіграли головні ролі в екранізації книги

Легендарна історія про хлопчика-чарівника, який разом з друзями бореться зі злом, захопила мільйони людей по всьому світу. Після виходу екранізації “Гаррі Поттера” увага шанувальників перемкнулась і на особисте життя акторів, які зіграли їхніх улюблених героїв. Що відомо про нащадків зірок кінематографа?

Деніел Редкліфф

Відомий британський актор, який зіграв головну роль у фільмах про Гаррі Поттера нещодавно вперше став батьком. Радісну звістку повідомила британська щоденна газета Daily Mail на офіційній сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Папараці заскочили зірку в Нью-Йорку, де знаменитість прогулювався з дитячим візочком.

Деніела Редкліффа помітили на прогулянці зі своєю новонародженою дитиною
Деніела Редкліффа помітили на прогулянці зі своєю новонародженою дитиною

Народила дитину партнерка відомого актора, американська актриса Ерін Дарк. Зіркова пара будує стосунки вже понад 10 років.

Руперт Ґрінт

Майже три роки тому відомий британський актор, який зіграв у “Гаррі Поттері” Рональда Візлі, став батьком. У зірковій родині на світ з’явилась донька, яку назвали Венсдей. Шанувальники лише за місяць до народження дитини дізнались, що Руперт Ґрінт стане батьком.

Виконавець ролі Рональда Уізлі став батьком навесні 2020 року
Виконавець ролі Рональда Уізлі став батьком навесні 2020 року

Первістка відомому актору народила його кохана й колега Джорджія Грум. Знаменитості не перебувають в офіційному шлюбі, а стосунки будують з 2011 року.

Емма Вотсон

33-річна зірка “Гаррі Поттера” та багатьох інших стрічок не розповсюджується про особисте життя. Знаменитість наразі не перебуває у шлюбі. До слова, вперше британська актриса закохалась саме на знімальному майданчику легендарного фільму. Об’єктом симпатії став Том Фелтон, який грав Драко Малфоя.

Емма Вотсон сьогодні залишається незаміжньою
Емма Вотсон сьогодні залишається незаміжньою

Нині знаменитість зустрічається з бізнесменом Лео Робінтоном, а мережею навіть ходять чутки, що пара після 5 років разом збирається офіційно зіграти весілля. Втім, актриса не дає коментарів з цього приводу.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.