Українсько-британський красень: при вигляді першого чоловіка-аристократа Ольги Фреймут у вас відніме дар мови

Оля Фреймут змогла побудувати приголомшливу кар'єру на телебаченні, та не одразу здобула щастя в особистому житті. Від свого першого чоловіка телеведуча була змушена втікати з дитиною під серцем.

Ольга Фреймут – відома українська телеведуча, авторка книг про етикет, мама трьох дітей. Телеведуча вчить українок, як бути справжньою леді, як правильно вести себе на публіці і при цьому сама має неоднозначне минуле.

Так, Олі Фреймут довгий час не везло з чоловіками. Телеведуча в молодому віці стала мамою-одиначкою, а вийшла заміж тільки після 35 років.

Що відомо про першого чоловіка Ольги Фреймут

Зі своїм першим чоловіком Ольга Фреймут зійшлася, коли поїхала навчатися у Лондон. Там молода студентка познайомилася з набагато старшим за себе британцем, який почав до неї залицятися. Статний, заможний британець на ім’я Ніл Мітчелл одразу запав в серце Ольги і вона погодилася на стосунки. Роман розвивався дуже швидко і через декілька місяців Ольга дізналася про власну вагітність. Тоді закохані вирішили жити разом. Втім, сумісне життя та побут розкрив Ніла з зовсім іншої сторони. Фреймут зізнається, що галантність і ввічливість Ніла просто зникла і він почав себе вести, як абьюзер. Чоловік почав ревнувати Ольгу до кожного стовпа і вів себе дуже агресивно. В якийсь момент Фреймут зрозуміла, що від цього чоловіка треба втікати. Саме втікати, адже добровільно він би її не відпустив. Так, з дитиною під серцем молода Ольга Фреймут втекла від британця в Україну.

Як виглядає перший чоловік Ольги Фреймут
Як виглядає перший чоловік Ольги Фреймут Ніл Мітчелл

Коли народилася донечка Злата, телеведуча вирішила налагодити контакт з колишнім коханим. Ольга зізнається, що Ніл приймає фінансову участь у вихованні доньки. Зараз доньці Фреймут від Ніла Мітчелла Златі вже 17 років. Ольга не приховує, що донька мало спілкується з власним батьком і рідко з ним бачиться.

Старша донька Ольги Фреймут показала ненатурально пишні губи
Як виглядає донька Ольги Фреймут від британця

За словами Фреймут, батько та донька вітають один одного на свята і на цьому й обмежується їхнє спілкування. Втім, Ольга не вважає це проблемою і запевняє, що не збирається змушувати власну доньку любити рідного батька.

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.