Таюне зробила модну стрижку, яка підійде жінкам будь-якого віку: тренд 2023 року наочно (ФОТО)

Українська співачка Таюне, яка співає на бек-вокалі у Олега Винника та може бути його таємною дружиною показала універсальну стрижку для жінок будь-якого віку.

Таюне всього на пів року молодша за Олега Винника. В цьому році їй виповнилось 49, але вона виглядає неймовірно молодо і може претендувати на звання ікони стилю.

На протязі співочої кар’єри Таюне мала різні зачіски – від довгих кос із кудрями до універсального боб-каре. Ця стрижка пасує жінкам будь-якого віку і її можна підлаштувати під різні типи обличчя.

Таюне зробила модну стрижку, яка підійде жінкам будь-якого віку
Таюне зробила модну стрижку, яка підійде жінкам будь-якого віку

Стрижки каре та боб можуть виглядати схоже. Проте формою ці зачіски все таки різняться. Форма каре є квадратом. Стрижка боб відрізняється тим, що обсяг у ній зосереджений на маківці. Боб-каре можна вважати симбіозом цих двох популярних стрижок.

Дружина Олега Винника Таюне показала на собі, що стрижка боб-каре відмінно виглядає на всіх типах волосся – прямих і кучерявих, тонких і густих, довгих і коротких, а ще вона практична і з нею легко робити укладки. Зараз ця зачіска знаходиться на піку популярності вже не один сезон. Зараз вона підкорила серця та голови голлівудських зірок, таких, як Вікторія Бекхем, Ніколь Річчі, Періс Хілтон та багато інших. Стилісти всього світу пропонують зробити саме подовжений боб-каре, оскільки він не тільки модний, але і дуже універсальний і підходить більшості представниць прекрасної статі.

Таюне зробила варіацію боб-каре з чубчиком. Вона візуально омолодила співачку, це видно одразу.

Таюне зробила модну стрижку, яка підійде жінкам будь-якого віку
Таюне зробила модну стрижку, яка підійде жінкам будь-якого віку

Нагадаємо, зараз Таюне разом з Олегом Винником є одними з найбільш обговорюваних українських зірок через їх раптове зникнення з України після початку повномасштабного вторгнення. Зірки не висловлюються і не розсекречують, куди та з яких причин поїхали, однак представниця Винника повідомила, що він в Німеччині займається лікуванням. Ймовірно Таюне там разом із ним, хоча діагноз невідомий.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.