І рідні, і названі: Олександр Пономарьов замилував мережу фотографією в оточенні всіх своїх дітей

Відомий український співак Олександр Пономарьов має трьох дітей. Нещодавно знаменитість показав усіх своїх нащадків на спільній фотографії. Артист поділився кадром з нагоди Дня доньки

Один із найвідоміших українських співаків сучасності активно висвітлює свою професійну діяльність, втім подробиці особистого життя воліє тримати при собі. Знаменитість рідко ділиться думками про майбутнє, нечасто показує своїх нащадків і зовсім мовчить про те, що в нього відбувається на романтичному фронті сьогодні. Втім, нещодавно Олександр Пономарьов вирішив таки потішити своїх шанувальників милим кадром із дітьми.

Ба більше, знаменитість вперше опублікував фотографію, на якій одночасно зображені всі троє його дітей – дві доньки Євгенія та Зоя, а також молодший син Олександр. Відомий співак присвятив новий допис на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Дню доньки, який у всьому світі відзначали вчора, 25 квітня.

Олександр Пономарьов вперше показав усіх своїх дітей разом
Олександр Пономарьов вперше показав усіх своїх дітей разом

На своїй сторінці знаменитість показав шанувальникам кадри, на якому позує разом з 25-річною донькою від Олени Мозгової Євгенією, названою 28-річною донькою Зоєю, яку народила також продюсерка, та 16-річним сином Олександром, який з’явився на світ у стосунках Пономарьова з Вікторією Мартинюк.

Відомий український співак щиро та широко усміхається, обіймаючи своїх дітлахів. Син знаменитості тримає обіймає свого батька за плече, а дві донечки артиста ніжно притискаються до тата. Фотографія була зроблена на балконі, на тлі ясного неба, а сонце лише додавало затишку й теплоти опублікованому нещодавно кадру.

Олександр Пономарьов в оточенні двох своїх доньок та сина
Олександр Пономарьов в оточенні двох своїх доньок та сина

У коментарях до нової публікації відомого українського співака шанувальники зазначили, що вони навіть не впізнали вже такого дорослого сина Олександра Пономарьова. Користувачі мережі зауважили, що юнак так виріс і змужнів, що на вулиці його б навряд впізнали.

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.