Білоруська родина в кольорах українського прапору: Євген Сморигін з “Дизель Шоу” показався з дружиною (ФОТО)

Відомий гуморист Євген Сморигін поділився з шанувальниками милою фотографією зі своєю коханою дружиною. Зіркова родина продемонструвала стильний образ

Євген Сморигін, відомий український гуморист та актор “Дизель Шоу”, народився та виріс у Білорусі, втім знайшов своє кохання та призвання саме в Україні. Сьогодні знаменитість займається процесом отримання українського громадянства, а паралельно разом із коханою дружиною виховує дітей та займається професіональною діяльністю.

Крім того, Євген Сморигін веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, в якому час від часу ділиться новими публікаціями та фотографіями. Цього разу в об’єктив камери потрапив не лише гуморист та актор, але і його дружина Лідія. Зіркове подружжя приміряло стильні дощовики, які отримало в подарунок від українського бренду.

Знаменитість продемонстрував, як разом із коханою виглядає в обновці. Євген та Лідія Сморигіни позували в обіймах, від чого жовтий та блакитний дощовики склались у державний український прапор. До слова, Сморигін зазначив, що відтепер гулятиме у новому одязі під весняним дощем разом із дружиною, щоб завжди складати два кольори разом.

Євген Сморигін показав, як виглядає у стильному дощовику від українського бренду
Євген Сморигін показав, як виглядає у стильному дощовику від українського бренду

Знаменитість також похвалив якість одягу, який йому з дружиною подарували. До слова, бренд, про який зірка розповів на своїй сторінці в Інстаграмі, виробляє чоловіче вбрання. Втім, як видно на нещодавно опублікованій фотографії, дощовик ідеально підійшов і жінці, дружині Євгена Сморигіна.

“Дякую Українському бренду за гарний подарунок. Якість на найвищому рівні! Гулятимемо удвох із дружиною під весняним дощем у кольорі українського прапора”, – прокоментував Євген Сморигін.

Євген Сморигін зі своєю дружиною та дітьми
Євген Сморигін зі своєю дружиною та дітьми

Нагадаємо, що до одруження з Лідією відомий актор і гуморист вже перебував у шлюбі. Знаменитість познайомився зі своєю майбутньою другою дружиною на майданчику в під’їзді – вони винаймали квартири по сусідству. Пізніше зіркова пара з’їхалась і почала жити у Сморигіна.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.