20-річна Маша Кравець перевершила квартальну маму почуттям стилю: шкіряні шаровари і сорочка з люрексу (ФОТО)

Відома українська актриса й гумористка може позмагатись зі своєю донькою за звання головної модниці в родині. Нещодавно Маша Кравець заробила додатковий бал за мегастильний образ

Олена Кравець, відома українська гумористка та актриса, разом зі своїм коханим чоловіком має трьох дітей. Найстарша донька зіркового подружжя народилась, коли вони лише починали свою кар’єру. Маша зростала за лаштунками популярного шоу, постійно супроводжуючи своїх батьків на різні концерти та репетиції.

Очікувано дівчина виросла талановитою та творчою особистістю, яка у свої 20 років не втомлюється зачаровувати шанувальників стильними фотосесіями та неймовірними образами. Маша Кравець професійно займається танцями у стилі хіп-хоп, а захоплення дівчини відчувається в стилі одягу, якому вона надає перевагу.

Маша Кравець зачарувала новим образом, який продемонструвала на фото на даху
Маша Кравець зачарувала новим образом, який продемонструвала на фото на даху

Донька відомої української актриси завжди одягається у вільний та просторий одяг, який не сковує та не обмежує її рухів. Водночас вбрання Маші Кравець ніколи не виглядає безформним чи нудним – дівчина вміє створити зі, здавалося б, простих елементів неймовірні поєднання. Це донька Олени Кравець вкотре довела на нещодавно опублікованих фото.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Маша Кравець поділилась зі своїми шанувальниками свіжою підбіркою стильних кадрів. Дівчина зробила їх на даху одного з київських закладів. Юна блогерка була одягнута у шкіряні просторі штани, крій яких нагадував старі й добрі українські шаровари. Доповнила наряд зіркова донька білою легкою сорочкою, а взула чорні чоботи-козаки.

Маша Кравець показала стильний образ, в якому одягла шкіряні шаровари
Маша Кравець показала стильний образ, в якому одягла шкіряні шаровари
Донька Олени Кравець продовжує вражати відмінним почуттям стилю
Донька Олени Кравець продовжує вражати відмінним почуттям стилю

У коментарях до нової публікації підписники та друзі Маші Кравець буквально засипали її компліментами. Користувачі мережі звернули увагу на те, який чудовий вигляд дівчина має на фотографіях. Крім того, підписники зауважили, що їхньому захопленню донькою Олени Кравець буквально немає меж.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.