56-річна Ольга Сумська показала, як виглядає її обличчя зблизька без макіяжу і фотошопу: “Дякую тобі, Боже”

56-річна українська акторка Ольга Сумська виглядає просто неймовірно. Жінка, незважаючи на немолодий вік, змогла зберегти свою красу і виглядає на 20 років молодше свого реального віку.

Українська “Роксолана”, акторка театру та кіно Ольга Сумська зіграла понад 200 ролей у своєму житті. Публіка полюбила Ольгу не лише за її талант, а й за вроду. Акторка була неймовірно вродливою дівчиною в юності, а з віком вона тільки погарнішала, стала жіночною і більш яскравою. При цьому Ольга Сумська ніколи не зраджувала свому образу: довге, світле волосся, струнка фігура та яскраві наряди – такою Ольга була і в молодості, такою залишається і зараз.

Ольга Сумська розповіла про те, яким бачить Новий рік
56-річна Ольга Сумська показала, як виглядає її обличчя зблизька без макіяжу і фотошопу

Зараз Ользі Сумській 56 років, проте вона виглядає набагато молодше свого віку. Акторка струнка, підтягнута, а на її обличчі майже немає зморшок. Ольга виглядає так добре, що може дозволити собі з’являтися а публіці без макіяжу. Так, нещодавно Сумська опублікувала серію знімків у своєму Інстаграм-блозі з прогулянки, на яких вона показала своє обличчя без макіяжу зблизька. Акторка фотографувалася на фоні квітучих дерев і насолоджувалася весняними, теплими днями.

Квітнуть сакури…Дякую тобі, Боже, за цю красу!

, – підписала знімки Ольга Сумська.

Користувачі Мережі відразу почали коментувати світлини і засипали Ольгу компліментами в коментарях.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Розкішна жінка. Чарівна навіть без макіяжу!”;
  • “Чудове фото! Ви прекрасні!”;
  • “Квітуча Пані Весна”;
  • “Ольго В’ячеславівно, ви квітнете як ті сакури”;
  • “Чарівна наша , гордість України “;
  • “Великою силою в світі є молодість і краса жінки”;
  • “Уособлення української жінки, така красуня!”.

Варто відзначити, що Ольга Сумська, на відміну від багатьох своїх колег-ровесниць, не робила жодної пластичної операції, чи уколи краси. Акторка зізнається, що регулярно ходить до косметолога, робить різні апаратні процедури та під ніж хірурга лягати не збирається. Крім процедур у косметолога, Сумська займається спортом, а також слідкує за своїм харчуванням. Ось і весь секрет її молодості та краси.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.