“Гидко дивитися”: Дорофєєва і Кацурін показали на камеру те, що інші пари роблять тільки в спальні (Фото)

Особисте життя Наді Дорофєєвої зараз обговорюють не лише прихильники співачки, а й усі ЗМІ. Та і сама Надя більше не приховує свої стосунки з Михайлом Кацуріним і регулярно публікує неоднозначні любовні знімки.

Надя Дорофєєва стала однією з найбільш обговорюваних зірок українського шоу-бізнесу у 2022 році. Так, у березні 2022 року співачка оголосила про розлучення з чоловіком Володимиром Дантесом після 7 років шлюбу, а вже через місяць преставила публіці свого нового коханого Михайла Кацуріна. Міша багато років був другом сім’ї. В якийсь момент між ним і Дорофєєвою зав’язалися стосунки. Тоді Кацурін покинув свою дружину з двома дітьми, а Надя розлучилася з Дантесом.

Надя Дорофєєва і Вова Дантес розлучились майже в один час з Кацуріними
Надя Дорофєєва і Вова Дантес розлучились майже в один час з Кацуріними

Довгий час співачку хейтили за її поведінку. Так, Надю звинувачували у зраді Дантесу, а також в тому, що вона увела чоловіка у своєї подруги. Саме через критику Дорофєєва тривалий час не говорила про свої нові стосунки в інтерв’ю, а також не  публікувала фото та відео з коханим у соціальних Мережах. Втім, з часом шквал хейту в бік Дорофєєвої утих і вона почала потрохи відкривати завісу своїх стосунків з Кацуріним.

Співачка навіть випустила нову пісню з ресторатором, де розповіла про їхнє кохання і зізналася, що більше не соромиться своїх вчинків. Після цього Надя час від часу почала дивувати публіку ну дуже відвертими фото з Кацуріним. Так трапилось і цього разу. Дорофєєва оприлюднила знімок у своєму Інстаграм-блозі, на якому вони з Мішею притискаються один до одного язиками.

Надя Дорофєєва і Михайло Кацурін влаштували публічні любощі на камеру
Надя Дорофєєва і Михайло Кацурін влаштували публічні любощі на камеру

Цей знімок викликав у фоловерів огиду, судячи з коментарів.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Перебор, навіщо все на показ”;
  • “Це дуже занадто , нащо таке, вдома щоб ніхто не бачив”;
  • “Надя, ви стаєте вульгарною. Щастя напоказ це одне, але мати міру у всьому – інше”;
  • “Чому це так бридко виглядає”;
  • “Навіщо так ганьбитися”;
  • “Трішки огидно, непристойно”.

Серед коментарів під фото не знайшлося жодного позитивного, втім Дорофєєву це не напружує. Співачка відповідає на такі коментарі жартами і не реагує на хейт у Мережі.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!