Зморшки і “кубло” на голові: дружина Меладзе Альбіна Джанабаєва вразила постарілим і недоглянутим виглядом

44-річна екс-віагрянка Альбіна Джанабаєва показала, як виглядає без макіяжу і фотошопу. Дружина Валерія Меладзе помітно постаріла і втратила свій шарм.

Альбіна Джанабаєва входила в один з найвідоміших складів легендарного гурту “ВІА Гра”. Як відомо, у це дівоче тріо обирали учасниць не так за вокальними даними, як за зовнішністю і харизмою. Джанабаєва свого часу підкорила продюсера гурту і  голосом і милим обличчям. Втім, час йде і відбирає молодість. Зараз Альбіні 44 роки і вона вже не така молода і красива, як раніше. Втім, артистка не соромиться свого віку і вікових змін. Джанабаєва інколи навіть публікує у соціальних Мережах знімки, де вона без макіяжу та фотошопу, а це собі можуть дозволити далеко не всі публічні люди.

Так, нещодавно Джанабаєва опублікувала декілька знімків з відпочинку біля моря. На знімку співачка показала своє обличчя крупним планом без грама макіяжу, а її волосся було розтріпане. На плечі біля вуха Альбіни умостився маленький, кольоровий папуга.

 Дружина Меладзе Альбіна Джанабаєва вразила постарілим і недоглянутим виглядом
Дружина Меладзе Альбіна Джанабаєва вразила постарілим і недоглянутим виглядом

На знімку неозброєним оком помітно, що співачка постаріла. На її обличчі вже немало зморшок, а шкіра вже не така пружна. Це відмітили і користувачі Мережі, втім велика частина аудиторії похвалила співачку за її чесність.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Постаріла”;
  • “Яка природність!”;
  • “Навіть без макіяжу дуже привабливі. Природна краса, свіжість і очі щасливої жінки. Пощастило Валерію. Достойна артистка, прекрасна мама, мудра дружина та просто чарівна жінка”;
  • “Яка ви чидусна”;
  • “Справжня красуня”.

Нагадаємо, Альбіна Джанабаєва – мама трьох дітей. На третю вагітність співачка наважилася у 42 роки. Так, у 2021 році на світ з’явилася дівчинка Агата. Співачка зізнається, материнство, коли тобі за 40, набагато складніше, ніж у молоді роки.

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе нещодавно стали батьками втретє
Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе нещодавно стали батьками втретє

До слова, маленька Агата – шоста дитина Валерія Меладзе. Чоловік має троє дітей від першого шлюбу і троє дітей від Альбіни Джанабаєвої, з якою офіційно одружився тільки у 2014 році. Насправді роман Джанабаєвої і Меладзе тривав багато років до того, як вони одружилися, але закохані приховували стосунки, адже Валерій був одружений з іншою.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.