Який вигляд зараз має жінка, яку називають таємною дружиною Олега Винника: потягнув Таюне за собою

Відомий український співак Олег Винник, навколо зникнення якого ходить багато чуток, виявився зразковим сім'янином. Це не відповідає образу холостяка, в якому артист виступав багато років.

Олег Винник розпочав кар’єру на українській сцені з досвідом виступів у Німеччині. Він вирішив створити навколо себе образ холостяка, щоб привертати увагу жіночої аудиторії і це було йому на руку, тому багато років він беріг цей образ. Але в 2005 році артист єдиний раз проговорився в інтерв’ю, що має дружину і сина. Це було його інтерв’ю ще в Німеччині. Потім вже ставши популярним в Україні він казав, що не хоче спекулювати на своєму особистому житті і тому завжди обходить цю тему стороною.

Який вигляд зараз має жінка, яку називають таємною дружиною Олега Винника
Який вигляд зараз має жінка, яку називають таємною дружиною Олега Винника

Олег Винник жоден раз не підтвердив здогадки фанатів про його любовний зв’язок з бек-вокалісткою Таюне, але її давно вважають таємною дружиною співака.

Коли Олег Винник зник з інформпростору України, так само пропала Таюне. Зараз в Інстаграм-блозі артиста взагалі нема публікацій, а у його дружини залишились кадри з різних фотосесій і премій. Останній раз бек-вокалістка щось публікувала за 4 дні до повномасштабного російського вторгнення – коли отримала нагороду на премії “Українська пісня року”. Після цього про неї не чути, тому шанувальники вважають, що вона разом з Винником виїхала за кордон.

В Мережі спливли останні фото Олега Винника і Таюне до зникнення
Останнє фото Таюне до зникнення

Ходять чутки, що відсутність зірок пов’язана з важкою хворобою Олега. Офіційна представниця співака підтвердила це, однак не розкрила діагноз. Навіть знаменитості, які були близькими друзями Винника, не знають всього до кінця, бо він не виходить з ними на зв’язок. Також відомо, що артист розірвав співпрацю зі своїм продюсером Олександром Горбенком, з яким багато років працював разом. Чи планують вони з Таюне продовжувати творчу кар’єру залишається в таємниці.

Де живе, навчається та чим зараз займається 19-річний син Олега Винника і Таюне
Який вигляд зараз має жінка, яку називають таємною дружиною Олега Винника

Нагадаємо, в Мережі є інформація, що у Олега Винника і Таюне є спільний син, який живе в Німеччині. В цю країну зіркове подружжя і виїхало після початку війни.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.