Хоч зараз в Голлівуд: донька Ольги Фреймут і Ніла Мітчелла перевершила красою своїх аристократичних батьків

Старша донька української телеведучої Ольги Фреймут Злата виросла повною протилежністю своєї мами. Поведінка 17-річної дівчина далека від поведінки справжньої леді.

Ольга Фреймут – відома українська телеведуча, експертка з етикету та багатодітна матір. Публіка запам’ятала Фреймут, як білявку з гарними манерами, яка розповідає про принципи поведінки справжньої леді. А от чи змогла Фреймут виховати свою старшу доньку Злату згідно зі своїми принципами? Про манери дівчини наразі говорити важко, втім очевидно, що Злата виросла повною протилежністю своєї зіркової мами.

Старша донька Ольги Фреймут показала ненатурально пишні губи
Донька Ольги Фреймут від британця-аристократа виросла справжньою красунею

Як зараз виглядає старша донька Фреймут і хто її батько

Свою старшу доньку Ольга Фреймут народила поза шлюбом. Батьком Злати являється британець на ім’я Ніл Мітчелл. З ним Ольга Фреймут познайомилася, коли приїхала у Лондон навчатися. Ніл набагато страший Ольги і на той час вже був статним і заможним. Чоловіку вдалось скласти гарне враження на молоду студентку і в них закрутився роман. Стосунки розвивалися дуже швидко і вже через декілька місяців Фреймут дізналася про вагітність. Тоді закохані почали жити разом, але побут розкрив Ніла з іншої, поганої сторони. Фреймут зізнається, чоловік став дуже ревнивим і агресивним. Саме тому Ольга в один день просто втекла до України з дитиною під серцем. Телеведуча знала, що Ніл її просто так не відпустить, тож поїхала без його відома.

Після народження доньки Ольга Фреймут налагодила відносини з Нілом і він допомагав виховувати доньку з фінансової сторони.

Як виглядає перший чоловік Ольги Фреймут
Як виглядає перший чоловік Ольги Фреймут

Злата Мітчелл росла маленькою принцесою. Фреймут часто брала дівчинку з собою на телеефіри і привчала Злату до медійності. Крім того, в дитинстві дівчинка і сама неодноразово світилася не телебаченні, зокрема Злата брала участь у програмі “Танцюють всі”.

Як виглядала Злата Мітчелл в дитинстві
Як виглядала Злата Мітчелл в дитинстві

Втім, з віком Злата Мітчелл перетворилася з маленького янголятка в бунтарку. Дівчина виросла абсолютно не схожою на свою зіркову маму: ні зовні, ні за манерами. Злата має пишну фігуру, любить одягати відкритий одяг і яскравий макіяж.

Злата Мітчелл
Донька Ольги Фреймут від британця-аристократа виросла справжньою красунею

Останні 2 роки донька Фреймут навчається в США у так званій школі-інтернаті. Очевидно, що там Злата планує отримувати і вищу освіту.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.