Знову в образі Хюррем Султан: зірка “Величного століття” Мер’єм Узерлі покрила голову хустиною по-турецьки

Зірка популярного турецького серіалу "Величне століття" Мер'єм Узерлі нагадала фанатам про роль незрівняної Хюррем Султан своїм новим модним образом.

Мер’єм Узерлі у багатьох шанувальників до сих пір асоціюється з дружиною султана Сулеймана Хюррем, хоча серіал “Величне століття” закінчився ще 10 років тому. Але ця роль зробила актрису відомою у всьому світі.

Артистка зі східними нотками у європейській зовнішності стала еталоном краси. Публіка мріє знову побачити Мер’єм в образі султанші і це сталось нещодавно, однак не в кіно, а завдяки новій фотосесії.

Мер'єм Узерлі повернулась до образу незрівнянної Хюррем Султан і покрила голову хустиною
Мер’єм Узерлі повернулась до образу незрівнянної Хюррем Султан і покрила голову хустиною

В своєму Інстаграм-блозі Мер’єм Узерлі виставила новий знімок з готельного номеру в Парижі. На фото вона постала в образі Роксолани, накинувши на голову платок в турецькому стилі. Цього було достатньо, щоб шанувальники завалили зірку компліментами та порівняннями з фавориткою султана Сулеймана.

Мер'єм Узерлі повернулась до образу незрівнянної Хюррем Султан і покрила голову хустиною
Мер’єм Узерлі повернулась до образу незрівнянної Хюррем Султан і покрила голову хустиною

Нагадаємо, коли Мер’єм Узерлі проходила кастинг на роль Хюррем Султан в серіал “Величне століття”, вона майже не знала турецьку мову. Завдяки тому що Роксолана за історією була викрадена кримськими татарами, незнання мови і іноземний акцент зіграли Мер’єм на руку, але з часом її героїня мала заговорити на турецькому, актриса з цим впоралась.

Перші серії “Величного століття” прикували до екранів всю країну. Узерлі стала еталоном жіночої краси. На актрису впала міжнародна слава і велика кількість нагород та премій.

Мер'єм Узерлі повернулась до образу незрівнянної Хюррем Султан і покрила голову хустиною
Мер’єм Узерлі повернулась до образу незрівнянної Хюррем Султан і покрила голову хустиною

Пізніше Мер’єм Узерлі зізналась, що хімія відбувалась на знімальному майданчику не тільки в кадрі. Вона закохалась в актора Озана Гювена, який виконував роль Рустема-паші. Пара недовго була разом, але вони залишились друзями.

Зйомки серіалу тривали з 2011 до травня 2013 року. А у травні Узерлі раптово зібралася і поїхала до Берліна. Режисеру довелося замінити її на іншу актрису – Вахіде Перчин.

Хюррем заявила, що була нервово виснажена від нескінченних зйомок і вигоріла, тому була змушена піти. У турецьких ЗМІ писали про іншу причину – нібито Узерлі виявилася незадоволеною тим, що Халіт Ергенч, який зіграв султана Сулеймана, отримав значну суму преміальних після продажу прав на трансляцію “Величного століття” в Саудівській Аравії, а Мер’єм не виплатили ні копійки.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.