Українсько-американські красені: при вигляді синів Тараса Тополі і Alyosha у вас відніме дар мови

Відомий український музикант і лідер гурту "Антитіла" давно одружений зі співачкою Оленою Тополею. Як сьогодні виглядають зіркові нащадки щасливого подружжя?

Тарас Тополя, відомий український музикант і фронтмен популярного гурту “Антитіла”, 10 років тому одружився з коханою Оленою Тополею, яку більшість фанатів знають під псевдонімом Alyosha. У зірковій родині зростає троє дітлахів – старші сини Марк та Роман, а також донька Марія. Хоча й сьогодні сім’я розділена кордоном, Тарас та Олена Тополя намагаються якнайчастіше зустрічатись.

Тарас Тополя та Alyosha виховують двох спільних синів та молодшу донечку
Тарас Тополя та Alyosha виховують двох спільних синів та молодшу донечку

Після початку повномасштабної війни відома українська співачка та дружина Тараса Тополі переїхала разом з їхніми спільними дітьми жити за кордоном. У березі цьогоріч знаменитість розповіла, як протікає їхній побут в іншій країні та чи сумують вони за домівкою. Артистка зазначила, що їхні з чоловіком діти доволі швидко адаптувались та звикли до навчання в американській школі.

Alyosha з двома своїми синами від українського співака Тараса Тополі
Alyosha з двома своїми синами від українського співака Тараса Тополі

Олена Тополя зауважила, що сьогодні в хлопців доволі важкий та завантажений графік. Річ у тім, що сини зіркового подружжя навчаються не лише в американській школі – про українську програму вони також не забувають. Alyosha зізналась, що привезла дітям всі необхідні підручники, коли востаннє була в Києві.

Втім, навіть попри потребу навчатись одразу за двома абсолютно різними навчальними програмами, діти Тараса та Олени Тополі знаходять час на розваги й хобі. Так, зіркова мама розповіла, що після школи її сини малюють, створюють поробки та встигають позайматись спортом. А ось коли Alyosha виступає з благодійними концертами, діти залишаються з бабусею та дідусем.

Як сьогодні виглядають всі діти Тараса Тополі та його дружини Alyosha
Як сьогодні виглядають всі діти Тараса Тополі та його дружини Alyosha

Хоча й темп життя у зіркової родини дуже швидкий, насичений та сповнений цікавими активностями, вони не припиняють сумувати за домівкою. Олена Тополя зізнається, що хотіла б якнайшвидше повернутись до України та жити в рідному домі.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?