Андрій Данилко показав свою квартиру на Хрещатику: панорамні вікна, мінімалізм в інтер’єрі і пес на кухні

Андрій Данилко – власник розкішної квартири в самому центрі столиці на Хрещатику. Квартира знаходиться не в простому будинку, а в пам'ятці архітектури.

Андрій Данилко – відомий український артист, який прославився на весь світ завдяки образу Вєрки Сердючки. І якщо Сердючка – відкрита, кумедна і дуже проста “жіночка”, то виконавець цієї ролі Данилко – її повна протилежність.

Андрій Данилко досить закрита особистість. Артист практично не дає інтерв’ю, веде закритий спосіб життя та не коментує особисті теми.

Андрій Данилко висловився про свого колегу Максима Галкіна, який сьогодні живе за кордоном
Андрій Данилко показав свою квартиру на Хрещатику

Відомо, що артист вже багато років являється власником квартири в незвичайному будинку, який знаходиться в центрі знаменитого Хрещатику. Цей будинок незвичайний тим, що він є пам’яткою архітектурі, про що нагадує меморіальна табличка на фасаді будівлі. Будинок має 13 поверхів, а на його даху розміщена велика зірка, яка відразу асоціюється з зіркою Вєрки Сердючки.

Андрей Данилко подтвердил, что живет в дома на Крещатике, который является памятников архитектуры
Андрій Данилко показав свою квартиру на Хрещатику

Цікаво, що після початку повномасштабної війни в Україні Андрій Данилко вирішив не виїжджати зі своєї квартири в самому центрі столиці, хоча там було дуже небезпечно.

Нещодавно артист вперше наважився на фотосесію у власній квартирі і вперше показав, як виглядає його житло з середини.

Так, на знімках можна помітити, що квартира Данилка виконана у стилі мінімалізм: мінімум меблів, декору та зовсім немає вазонів.

Андрій Данилко показав свою квартиру на Хрещатику
Андрій Данилко показав свою квартиру на Хрещатику

Ремонт дуже сучасний, виконаний у світлих тонах. На фото можна розгледіти простору кухню, де є все необхідне і кумедна статуетка песика, який стоїть на робочій поверхні.

Андрій Данилко показав свою квартиру на Хрещатику
Андрій Данилко показав свою квартиру на Хрещатику

Варто відзначити, що у цій квартирі ніколи не було господині і не бігали маленькі дитячі ніжки. 49-річний Андрій Данилко ніколи не був одружений та не має дітей. Артист запевняє, що вже змирився з тим, що ніколи не матиме своєї сім’ї. Данилко підкреслює, що не засмучуються з цього приводу, адже розуміє, що сім’я – це не його. Чоловік вважає, що у цьому світі є речі більш цікаві, зокрема робота.

Ось не дано мені, нічого страшного. Є багато інших цікавих речей. Робота, наприклад

, – сказав Данилко в одному з інтерв’ю.

Схожі статті

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.