Штучний інтелект показав, як виглядали б діти Винника і Таюне, Балана і Кароль, Потапа і Каменських (ФОТО)

Прихильники героїв нашої сьогоднішньої статті не можуть дочекатися, коли вони стануть батьками. За допомогою комп'ютерного моделювання неважко перевірити, як можуть виглядати діти Винника і Таюне, Балана і Кароль, Потапа і Каменських.

Тіна Кароль і Дан Балан

Чи дійсно був роман між Даном Баланом і Тіною Кароль, досі залишається загадкою. Про їхні стосунки заговорили на проєкті “Голос країни”, де Кароль і Балан були наставниками. Українська красуня і молдавський мачо кокетували один з одним, залицялися, обіймалися і проявляли дуже ніжні почуття. Прихильники зіркової пари мріяли про те, що Дан і Тіна одружаться та народять дітей. Втім, їхнє “кохання” розвіялося, як тільки закінчився вокальний проєкт. Але це не завадило фанатам Кароль і Балана за допомогою комп’ютерної програми подивитися, як могли б виглядати їхні діти.

 Штучний інтелект показав, як виглядали б діти Кароль і Балана
Штучний інтелект показав, як виглядали б діти Кароль і Балана

Якщо вірити результату моделювання, дівчинка успадкує від мами колір волосся і очей, а від тата – його кучері, форму носа і брів.

Потап і Настя Каменських

Зіркове подружжя Потап і Настя Каменських офіційно одружені вже 4 роки, втім їхні стосунки в цілому тривають набагато довше.  Прихильники зіркової пари не можуть дочекатися, коли Потап і Настя нарешті повідомлять про швидке поповнення. А поки цього не трапилося, пропонуємо подивитися, як можуть виглядати спадкоємці Каменських і Потапа.

Как будут выглядеть будущие сын и дочь Насти Каменских и Потапа
Штучний інтелект показав, як виглядали б діти Потапа і Каменських

Якщо вірити результату моделювання, діти Потапа та Насті будуть більше схожі на тата, ніж на маму. Знамениті кучері Каменських вони теж не успадкують.

Олег Винник і Таюне

Це зіркове подружжя досі приховують факт своїх стосунків. Все для того, аби не руйнувати сценічний образ Винника. Втім, прихильники артиста вже давно знають правду про шлюб з його бек-вокалісткою, а також про наявність дорослого сина. Так, відомо, що у Таюне і Винника є син Юліан. Він вже повнолітній і проживає в Німеччині.

Якби Винник і Таюне наважились стати батьками ще раз, їхня дитина могли б виглядати так:

 Штучний інтелект показав, як виглядали б діти Винника і Таюне
Штучний інтелект показав, як виглядали б діти Винника і Таюне

Якщо вірити результату моделювання дитина Таюне і Винника успадкує основні риси обличчя саме від мами.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.