35-річна Леся Нікітюк одягла облягаючу спідницю і показала вигляд ззаду: таку жінку заміж треба брати

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк у свої 35 років виглядає набагато краще, ніж у 20. Нещодавно красуня похизувалася своєю ідеальною фізичною формою.

Леся Нікітюк – відома українська телеведуча та блогерка. Публіка обожнює Нікітюк за її простоту та неймовірне почуття гумору. Леся являється ведучою №1 на Новому каналі, а її Інстаграм-блог налічує понад 4 мільйона підписників. У своєму блозі ведуча не лише публікує свіжі фото та відео, а привідкриває завісу свого реального життя поза камерами. Робить Леся у притаманній для себе манері – з гумором.

Нещодавно Нікітюк у своїх Інстаграм-сторіс опублікувала випадкове фото, зроблене іншою людиною. На знімку Леся сідала в автівку і навіть не підозрювала, що її фотографують. Телеведуча була одягнена в облягаючу спідницю зеленого кольору і в коротку шкіряну курту. На фото можна розгледіти спортивну фігуру Лесі і її підтягнуті форми. Сама телеведуча прикріпила на знімок картинку персика, натякаючи на свою пружну п’яту точку.

35-річна Леся Нікітюк одягла облягаючу спідницю і показала вигляд ззаду
35-річна Леся Нікітюк одягла облягаючу спідницю і показала вигляд ззаду

Варто відзначити, що Леся Нікітюк не завжди мала таку гарну фізичну форму. Публіка добре пам’ятає телеведучу на початку кар’єри. Тоді Леся мала зайві кілограми та ще й обирала не дуже вдалий одяг, який лише підкреслював її недоліки.

Леся Нікітюк зачарувала квітастою сукнею
Леся Нікітюк зачарува ла квітастою сукнею
Як виглядала Леся Нікітюк на початку кар'єри
Як виглядала Леся Нікітюк на початку кар’єри

З часом Нікітюк взялася за свій зовнішній вигляд і в цілому за образ. Правильне харчування і спорт допомогли їй отримати гарну фізичну форму, а стилісти підібрали їй підходящу зачіску і стиль в одязі.

Нагадаємо, Леся Нікітюк народилася і виросла у невеличкому містечку Хмельницький. Майбутня зірка не мала ні багатих батьків, ні впливових женихів, ні потрібних зв’язків, а лише непереборне бажання потрапити на телебачення. Саме тому в юному віці, маючи пару гривень у кишені, Леся поїхала підкорювати столицю. Телеведуча пригадує, що жила у жахливих умовах на зйомній кімнаті та деякий час працювала “дівчинкою на побігеньках”, влаштувавшись адміністратором на проєкт “Голос країни” на 1+1.

Вперше Леся засвітилася на телеекрані, коли у 2012 році з подругою прийшла на проєкт “Розміши коміка”. Нікітюк сподобалася не лише глядачам, а й продюсерам шоу, тож після участі в комедійному проєкті їй вдалося пройти кастинг на тревел-шоу “Орел і решка”.

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.