На кухні в обіймах Інни Білоконь: Андрій Данилко вперше показав, як живе у квартирі в самому серці Києва

Відомий український музикант та автор легендарного образу Вєрки Сердючки вперше продемонстрував зсередини квартиру, в якій живе. Апартаменти знаходяться на Хрещатику

Андрій Данилко, відомий український артист, після початку повномасштабної війни вирішив не залишати свого рідного дому. Знаменитість залишився жити у Києві, на Хрещатику, де мешкав і до 24 лютого 2022 року. Нещодавно музикант взяв участь у фотопроєкті Мушега Цироняна. Український фотограф вирішив розповісти про мешканців столиці, які не виїжджали з Києва.

Мушег Циронян на особистій сторінці опублікував новий допис, в якому пояснив, чому вирішив створити такий проєкт. Фотограф пригадав, як на початку повномасштабної війни Київ спорожнів, а в столиці, ніби охоронці й захисники, залишались кияни, які прийняли особисте рішення не залишати своїх домівок.

Відомий український фотограф показав квартиру Андрія Данилка у новому фотопроєкті
Відомий український фотограф показав квартиру Андрія Данилка у новому фотопроєкті

Автор фотопроєкту зазначив, що кінець лютого минулого року згуртував минулого року мешканців столиці. Люди, які раніше ніколи не знали навіть імен одне одного, тепер стали близькими, бо здобули спільні спогади. В будинку, в якому живе Данилко, на початку повномасштабної війни залишився і консьєрж Кузьмич. Мушег Циронян наголосив, що 24 лютого стерло будь-які кордони між українцями – у Києві не залишилось “зірок” і “простих людей”, тепер існують лише кияни, об’єднані спільною трагедією.

Мушег Циронян показав нові фотографії з квартири відомого артиста Андрія Данилка
Мушег Циронян показав нові фотографії з квартири відомого артиста Андрія Данилка

Відомий український фотограф опублікував серію фотографій, які були зроблені в будинку Андрія Данилка. На кадрах артист позує у власній квартирі. На одному зі знімків можна помітити й Інну Білоконь, колегу Данилка, яка ніжно обіймає свого найкращого друга.

Андрій Данилко з Інною Білоконь в його квартирі на Хрещатику
Андрій Данилко з Інною Білоконь в його квартирі на Хрещатику

Показав Мушег Циронян і сховище, в яке під час повітряних тривог Андрій Данилко спускався разом із Кузьмичем, який працює консьєржем у столичному будинку.

Як виглядає сховище в будинку Андрія Данилка в Києві
Як виглядає сховище в будинку Андрія Данилка в Києві

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.