Надія Мейхер кинула кар’єру у “ВІА Грі” заради чоловіка: подивіться, чи вартий він того (ФОТО)

Надія Мейхер – одна з найяскравіших учасниць легендарного гурту "ВІА Гра". Співачка двічі покидала дівоче тріо і вперше вона це зробила через чоловіка. Що про нього відомо – далі в матеріалі.

Надія Мейхер стала учасницею “ВІА Гри” у 18 років. Дівчина з дитинства мріяла бути балериною і активно займалася балетом. Втім, через її високий зріст і 4 розмір бюсту вже у 16 років Надію не хотіли брати на сцену театру. А от продюсеру “ВІА Гри” Костянтину Меладзе параметри юної красуні дуже сподобалися, то Мейхер з легкістю пройшла кастинг у дівоче тріо.

Надія Мейхер стала учасницею того складу “ВІА Гри” якого називають “золотим”, а значить найбільш вдалим. Прихильники досі з ностальгією згадують про тріо: Брежнева, Мейхер і Сєдокова.

Золотий склад ВІА Гри

Будучи юною учасницею “ВІА Гри”, Мейхер закрутила роман зі старшим за себе бізнесменом з неоднозначною репутацією Олександром Лищенком, якого називають бандитом з 90-х. Варто відзначити, що на той момент Олександр був одружений з іншою жінкою, а Надія була його коханкою.

Вже тоді чоловік внушав Мейхер, що забезпечить її усім необхідним і влаштує для неї розкішне життя, тож співати у “ВІА Грі” їй непотрібно. Та сама Надія хотіла розвивати свою співочу кар’єру. Тоді випадково, чи ні молода красуня завагітніла і просто була змушена піти з гурту. Очікування спільної дитини не зблизило пару, а навпаки – роз’єднало. Між Надією і Олександром почалися часті скандали і все закінчилося розривом стосунків. Чоловік не прийшов навіть у пологовий будинок, коли народжувався його син.

Як виглядає чоловік, заради якого Надія Мейхер покинула ВІА Гру
Як виглядає чоловік, заради якого Надія Мейхер покинула ВІА Гру

Після пологів Мейхер зрозуміла, що їй треба швидко повертатися у форму і продовжувати розвивати свою кар’єру. Вже через 2 місяця Надія знову співала у складі “ВІА Гри”.

Варто відзначити, що про роман Мейхер з бізнесменом Олександром Лищенком стало відомо лише декілька років назад. Співачка багато років приховувала ім’я батька свого первістка. Ймовірно, сам Олександр був проти такої публічності.

Відомо, що після народження сина Мейхер все ж налагодила контакт з екс-коханцем і чоловік брав фінансову участь у вихованні сина.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.