Ліза з рум’яними щічками та білявим волоссям, а Гаррі кучерявий шатен: як зараз виглядають діти Галкіна і Алли

Зіркове подружжя Алла Пугачова і Максим Галкін виховують двійнят Лізу і Гаррі. Нещодавно Примадонна відправила дітей до чоловіка в Париж. Вони помітно подорослішали.

В шлюбі з Максимом Галкіним Алла Пугачова стала матір’ю ще раз. За допомогою сурогатного материнства у них з’явились двійнята Ліза і Гаррі. З 2022 року вся зіркова сім’я живе в Ізраїлі через те, що їм довелось покинути рідну росію. Гумориста почали переслідувати за антивоєнну позицію, а співачка повністю підтримує чоловіка, тому вони прийняли рішення емігрувати.

Зараз у Максима багато концертів по всьому світу, він жартує на актуальні злиденні речі, не оминає політику і підтримує український народ. Через постійні гастролі у Галкіна мало часу на сім’ю, тому Алла Борисівна нещодавно відправила дітей до батька в Париж погуляти в Діснейленді.

Максим Галкін показав, як Алла Пугачова з дітьми розважаються в Ізраїлі
Як зараз виглядають двійнята Ліза і  Гаррі Галкіни

В своєму Інстаграм-блозі Максим Галкін опублікував знімки зустрічі зі спадкоємцями. Вони були стильно одягнені та дуже помітно, як подорослішали. Ліза все більше стає схожа на Аллу Пугачову, у неї густе біляве волоссячко, рум’яні щічки та аристократично-біла шкіра. Гаррі росте копією тата – він кучерявий шатен з дуже гарною ямочкою на щоках, які проявляються, коли він посміхається.

Шанувальники захоплені зірковою сім’єю:

  • “Як же мені подобається ваша Лізонька! І Гарік такий славний! Захоплююсь їх вихованням, знаннями, вмінням правильно себе поводити! Чудові у вас дітки з Аллою!”;
  • “Які вже дорослі дітки, гарні і розумні”;
  • “Дівчинка просто ангелочок”;
  • “Ліза кокетка така”;
  • “Шикарні кадри, спасибі що ділитесь. Красиві діти і щасливі батьки”;
  • “Дітки фантастично красиві”.

Нагадаємо, Максим Галкін і Алла Пугачова більше не мають нічого спільного з росією. Вони продали нерухомість, включаючи легендарний замок у селі Грязь, Примадонна закрила діючі бізнеси і сім’я переїхала в Ізраїль.

Як зараз виглядають двійнята Ліза і  Гаррі Галкіни
Як зараз виглядають двійнята Ліза і  Гаррі Галкіни

Там вони оселилися в сучасному котеджі та віддали дітей в приватну школу, забравши їх документи з Першої московської гімназії.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.