З Дантесом жила у хоромах, а з Кацуріним – у скромній квартирці: Дорофєєва показала, де живе після розлучення

Надя Дорофєєва після розлучення з Володимиром Дантесом з'їхала з їхнього сімейного будинку на Київщині. Співачка показала, де вона живе зараз разом зі своїм новим коханим Михайлом Кацуріним.

Відома українська співачка Надя Дорофєєва прожила 7 років у шлюбі з артистом Володимиром Дантесом. Після весілля екс-подружжя придбали розкішний двоповерховий будинок на Київщині, де і жили все своє подружнє життя. Дім був дуже сучасний, просторий, з басейном і садом. Втім, розкішні апартаменти не стали гарантією щасливого подружнього життя.

Как выглядит дом Дантеса и Дорофеевой
Як виглядає будинок, в якому жили Дантес і Дорофєєва

Після розлучення Дорофєєва і Дантес вирішили продати спільний будинок і розділити кошти. Зараз Дорофєєва зі своїм новин бойфрендом Михайлом Кацуріним живуть на орендованій квартирі.

Нещодавно Дорофєєва влаштувала імпровізовану фотосесію у себе вдома. На знімках можна розгледіти інтер’єр квартири, в якій вона проживає з Кацуріним. На світилинах Надя позує на дивані поруч з гітарою. На задньому фоні можна помітити Михайла Кацуріна, який щось готує на кухні.

 Дорофєєва показала, де живе після розлучення
Дорофєєва показала, де живе після розлучення

Інтер’єр квартири досить нестандартний: високі стелі, цегляні стіни і невеликі вікна. Меблі мають мінімалістичний вигляд, в основі інтер’єру природні матеріали. Квартира виглядає дещо холодною і незатишною, але досить простора.

 Дорофєєва показала, де живе після розлучення
Дорофєєва показала, де живе після розлучення

Нагадаємо, раніше Надя Дорофєєва і подружжя Кацуріних дружили сім’ями. Втім, дружба пішла не по плану. Дорофєєва закрутила роман з Михайлом Кацуріним. В результаті на розлучення подали не лише Надя і Дантес, а й подружжя Кацуріних, які мають двох маленьких дітей.

Дорофєєву довгий час хейтили у Мережі за те, що вона не лише зрадила своєму чоловіку з його другом, а увела чоловіка у власної подруги. Втім, пройшов час і публіка вже більш м’яко реагує на цю ситуацію. Найцікавіше, що через півроку після розлучення Володимир Дантес зійшовся з колишньою дружиною Михайла Кацуріна Дашею. То ж зараз ця ситуація виглядає, як обмін партнерами.

Надя Дорофєєва і Вова Дантес розлучились майже в один час з Кацуріними
Надя Дорофєєва і Вова Дантес розлучились майже в один час з Кацуріними

Після розлучення колишні подружні пари не спілкуються один з одним, хоча всі четверо мусять “виховувати” дітей Михайла і Даші Кацуріних.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.