Українсько-британська красуня: при вигляді старшої доньки Олі Полякової у вас відніме дар мови

Старша донька української співачки Олі Полякової Маша не менш відома, ніж її зіркова мама. Вже майже рік 18-річна Марія живе у Лондоні і будує своє власне, доросле життя.

Старша донька Олі Полякової має неоднозначну репутацію. З 14 років дівчина веде особистий Інстаграм-блог, де часто публікує досить провокаційні знімки. Крім того у шкільному віці Полякова-молодша стала солісткою молодіжного гурту “ШВИ”, де співала лайливі пісні.

Зараз Маші 18 років. Дівчина подорослішала і стала більш стриманою. Наразі Маша являється студенткою престижного лондонського університету, де вивчає музику. Дівчина в майбутньому хоче стати відомою співачкою, як і її мама.

Донька Олі Полякової відсвяткувала 18-річчя в нічному Парижі
Як зараз виглядає 18-річна донька Олі Полякової, яка набрала вагу і переїхала до Лондона

Відомо, що Маша не самотня. У Лондоні дівчина познайомилась з хлопцем на ім’я Артур, який родом з українського Львову, але як і Маша здобуває вищу освіту у Великій Британії.

В недавньому інтерв’ю Славі Дьоміну Маша Полякова зізналася, що має серйозні стосунки з Артуром і навіть познайомила його зі своїми батьками. За словами дівчини, бойфренд їй допомагає фінансово, а на 18-річчя він подарував їй романтичну поїздку в Париж.

Як виглядає майбутній зять Олі Полякової
Як зараз виглядає 18-річна донька Олі Полякової, яка набрала вагу і переїхала до Лондона

Та виходити за нього заміж дівчина поки не збирається. Маша зізнається, що хоче спочатку вивчитись, побудувати кар’єру, а вже потім думати про заміжжя та сім’ю. З’їжджатися з Артуром у Марії теж немає наразі планів. Все через те, що їхні навчальні заклади знаходяться далеко один від одного, тож жити разом їм просто не зручно.

Як виглядає бойфренд Маші Полякової
Як виглядає бойфренд Маші Полякової

Наразі Маша проживає в гуртожитку і розділяє кімнату з іншими дівчатами-студентками.

До слова, Маша Полякова неймовірно схожа на свою зіркову маму. Вони мають практично ідентичні риси обличчя. Втім, Маша вже більше року фарбується у рудий і не хоче бути блондинкою, як її мама. Не схожа дівчина на свою маму і по фігурі. Дівчина має пишні форми і весь час намагається схуднути.

Нагадаємо, Оля Полякова – мама двох доньок: 18-річної Маші і 11-річної Аліси. У Лондоні навчається не лише старша донька співачки, а й молодша Аліса. Дівчинка вчиться у так званій школі-інтернаті.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.