Тарас Тополя засвітився біля пологового будинку Адонісу: чекають з Alyosha на четверту дитину? (ФОТО)

Відомий український музикант Тарас Тополя – батько трьох дітей. Нещодавно прихильники артиста запідозрили, що він готується стати батьком вчетверте.

Тарас Тополя – фронтмен гурту “Антитіла”, військовий ЗСУ і батько трьох дітей. Тополя неактивно веде свої соціальні мережі і рідко ділиться з прихильниками моментами з особистого життя, втім нещодавно він опублікував у своєму Інстаграм-блозі неоднозначне фото на фоні клініки “Адоніс”, яка відома своїми пологовими будинками. Знімок відразу наштовхнув на думку про те, що Тарас Тополя і його дружина співачка Альоша чекають на четверту дитину. Втім, підпис до фото все розставив на свої місця. Виявилось, що в “Адонісі” співак відвідував стоматолога.

Із життя випав майже цілий рік. Було не до обстежень й лікування. Тепер організм просить ремонту. Цього разу стоматологія. Круті специ + новітнє обладнання й будь-яка стоматологічна операція проходить м’яко і результативно. Перевірив.

, – підписав знімок Тарас Тополя.

Нагадаємо, Тарас Тополя разом з музикантами гурту “Антитіла” з початку повномасштабної війни вступили в ряди ЗСУ і боронили країну на полі бою. Співак виконував функцію бойового медика і водія. З осені 2022 року Тополя не бере прямої участі у бойових діях. Наразі чоловік виконує свою місію на іншому фронті – інформаційному. Гурт “Антитіла” дають благодійні концерти по країнах Європи, а виручені кошти передають на потреби ЗСУ.

Тарас Тополя і музиканти гурту Антитіла служать в ЗСУ

До слова, Тарас Тополя – зразковий сім’янин. Чоловік одружився зі співачкою Альошою у 2013 році. В цьому ж році народився первісток Роман. Ще через 2 роки на світ з’явився хлопчик Марк, а у 2020 році – донечка Марія.

Після початку повномасштабної війни Альоша разом з трьома дітьми виїхали з України в США. Там мешкає мама Тараса Тополі зі своїм новим чоловіком. Саме в домі свекрухи і зупинилася співачка. Вже більше року Тарас Тополя не бачиться зі своєю дружиною та дітьми. Втім, чоловік вважає, що до кінця війни його сім’ї безпечніше бути за кордоном. Тим більше, що діти вже ходять у місцеву американську школу і звикли до свого нового життя.

Популярне

Схожі статті

Дантес не ховає від Дорофєєвої своїх намірів на майбутнє з Кацуріною та її дітьми: створені одне для одного

Володимир Дантес привітав нову обраницю Дашу Кацуріну з днем народження та поділився романтичними світлинами з дівчиною. А чи привітав батько двох дітей та екс-чоловік Дашу зі святом?

Свекруха порадила у фаршировані перці замість рису додати дещо інше: з цим інгредієнтом набагато смачніше

Навіть до класичних рецептів можна внести унікальну родзинку та повністю оновити страву, всього лише замінивши один інгредієнт іншим. У нашому випадку ми готуємо фаршировані перці по-новому.

Відкриті голубці: рецепт, який мало хто знає, а мій чоловік з’їдає їх по 10 штук за раз і не поправляється

Голубці люблять усі. От тільки возитися за закручуванням фаршу в капусту якось не хочеться. У такому разі є чудовий вихід. Можна скласти всі інгредієнти на деко, залити соусом і запекти в духовці.