Живе з Сумською під одним дахом: як виглядає єдина донька акторки від Віталія Борисюка (ФОТО)

Донька українських акторів Ольги Сумської і Віталія Борисюка Анна вирішила не порушувати сімейну традицію і стати артисткою. Дівчина вже виступає на сцені театру.

21-річна Анна Борисюк народилася в родині акторів. Її бабуся і дідусь були акторами, мама і тато – одній з найвідоміших акторів України і старша сестра сяє на телеекранах. Дівчина вирішила не порушувати сімейну традицію і пов’язати своє життя з театром і кіно. Так, після закінчення школи Анна вступила в університет  імені Карпенка-Карого, де колись навчалась її зіркова мама. Зараз дівчина являється студенткою третього курсу і вже виступає на сцені театру.

Ганна Борисюк, донька Ольги Сумської, вирішила стати актрисою
Як виглядає єдина донька акторки від Віталія Борисюка

Варто відзначити, що Анна помітно відрізняється від своєї зіркової мами і сестри, як зовнішністю, так і характером. Якщо Ольга Сумська і її старша донька Тоня Паперна схожі, як дві краплі води, то Анна зовсім на них не схожа. Дівчинка вдалася більше у батька: має темне волосся і кругле обличчя. Крім того, дівчина досить скромна і тиха. Анна ніколи не привертала до себе надмірну увагу і майже не веде соціальні Мережі.

Анна Борисюк з Ольгою Сумською і сестрою Тонею
Анна Борисюк з Ольгою Сумською і сестрою Тонею

Не так давно Анна Борисюк дала інтерв’ю програмі “ЖВЛ”, де вперше розповіла про булінг у школі. Виявляється, однокласники недолюблювали дівчину саме через її зіркових батьків. Анна навчалася у простій, державній школі, на відміну від більшості зіркових дітей, які навчаються у приватних закладах. Однокласники регулярно дражнили дівчину через те, що у неї начебто краще життя, ніж у них.

Донька Ольги Сумської святкує 21-річчя
Як виглядає єдина донька акторки від Віталія Борисюка

В шкільні роки Анна не мала друзів і була обділена увагою ровесників. Своїх перших товаришів донька Сумської зустріла лише в університеті. Не поспішає дівчина і з романтичними стосунками. Так, 21-річна Анна зізнається, що ніколи не мала бойфренда і поки що її це не цікавить.

Зараз дівчина всю себе віддає навчанню і думає про майбутню кар’єру. Також Анна любить подорожувати і мріє відвідати якомога більше країн світу. Анна наразі живе разом з зірковими батьками у їхній просторі квартирі. Дівчина має дуже теплі стосунки з мамою і татом і не прагне раніше часу жити самостійним життям.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?