Як виглядають троє дітей Ольги Фреймут від різних чоловіків: молодших досі приховує від публіки (Фото)

Ольга Фреймут – не лише відома українська телеведуча, а й багатодітна мати. Жінці довго не таланило в особистому житті, втім зараз вона щаслива дружина і турботлива матуся.

Ольга Фреймут довгий час не могла знайти своє особисте щастя. Ще у студентські роки майбутня зірка познайомилася зі своїм першим чоловіком Нілом Мітчелом. Було це близько 18 років назад, коли Ольга приїхала навчатися в Лондон. Дорослий і статний британець одразу підкорив серце юної Ольги. Пройшло всього пару місяців, як дівчина дізналася про власну вагітність. Втім, сімейне життя з Нілом не задалося. Чоловік почав проявляти свою погану сторону: почав ревнувати Ольгу до кожного стовпа і проявляв агресію. Тоді Фреймут з дитиною під серцем втекла від Ніла в Україну. Саме втекла, адже знала, що чоловік її просто так не відпустить.

Що відомо про першого чоловіка Ольги Фреймут, якого вона кинула вагітною
Що відомо про першого чоловіка Ольги Фреймут, якого вона кинула вагітною

Вже в Україні Ольга зустріла свого другого чоловіка. Ним став головний режисер “5 каналу” Олександр Ракоїд. Чоловік прийняв Ольгу з чужою дитиною, повінчався з нею, але під вінець так і не повів. Через декілька років сумісного життя розпалися і ці стосунки. Тоді Ольга Фреймут вирішила зайнятися своєю кар’єрою і не прагнула до сімейного життя.

Вже у досить зрілому віці, у 2016 році, Фреймут вийшла заміж офіційно. Її обранцем став  генеральний продюсер Нового Каналу Володимир Локотко. Вони одружилися таємно, просто розписали у місцевому РАЦСі. В тому ж році у них народився син Валерій, а ще через рік дівчинка Євдокія.

Як виглядають троє дітей Ольги Фреймут від різних чоловіків

Зараз Ольга Фреймут занурилась у сімейне життя з головою. Телеведуча поставила свою кар’єру на паузу і приділяє весь свій час чоловіку та дітям.

Як виглядають троє дітей Ольги Фреймут від різних чоловіків
Як виглядають троє дітей Ольги Фреймут від різних чоловіків

Ольга Фреймут вкрай рідко публікує знімки зі своїми молодшими дітьми, а ось старша донька Фреймут від британця Ніла Мітчела вже сама досить публічна особистість.

Зараз дівчині 17 років, вона навчається і живе в США. З раннього віку Злата часто з’являлася з мамою на телеекрані і навіть брала участь у різних талант-шоу, зокрема “Танцюють всі”.

Старша донька Ольги Фреймут показала ненатурально пишні губи
Як виглядають троє дітей Ольги Фреймут від різних чоловіків

Злата виросла зовсім не схожую на свою зіркову маму: вона має пишні форми, любить відкритий одяг і регулярно дивує публіку провокативними знімками.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.