Копія відомого продюсера: 14-річний син Тіни Кароль вразив Мережу змінами у зовнішності (ФОТО)

У співачки Тіни Кароль є 14-річний син, який виріс копією відомого продюсера. Фанати в Мережі не перестають дивуватися зовнішності хлопця, бачачи його на нових фото.

Тіна Кароль – відома українська співачка, яка виправдовує звання народної артистки України, займаючись активно благодійною діяльністю, збираючи аншлаги на концертах по всьому світу і стаючи обличчям великих брендів. Але найбільшим своїм досягненням зірка вважає сина Веніаміна.

Як зараз виглядає 14-річний син Тіни Кароль

Мамою Тіна Кароль стала у шлюбі з відомим музичним продюсером Євгеном Огіром. Пару звела робота і спочатку вони приховували стосунки та навіть зіграли таємне весілля на курорті, а літом 2008 року закохані повінчались в церкві на очах у журналістів.

Как выглядит первая жена Евгения Огира, которая была до Тины Кароль
Тіна Кароль показала свого 14-річного сина Веніаміна Огіра

В тому ж році у Євгена і Тіни народився син Веніамін. Не зважаючи на активну кар’єру і щільний робочий графік, хлопчик ніколи не був обділений увагою батьків. Але в 2013 році в сім’ю прийшло горе – чоловік Тіни Кароль помер після довгої боротьби з онкологічним захворюванням.

Заради щасливого майбутнього сина співачка змогла зібратися і знову почати співати в пам’ять про коханого. В інтерв’ю вона розповідала, що продовжила життя за настановами Євгена і тому відправила Веніаміна на навчання у Велику Британію, хоча з її рішенням не були згодні батьки.

Тіна Кароль показала свого 14-річного сина Веніаміна Огіра
Тіна Кароль показала свого 14-річного сина Веніаміна Огіра

Веніаміну Огіру зараз 14 років. Він радує зіркову маму успіхами в навчанні, окрім школи займається гопаком, музикою, показує гарний приклад виховання. Коли після 24 лютого 2022 року з України поїхало у Європу багато біженців, хлопчик зібрав свої карманні накопичення, придбав солодощі та зустрічав українців з дітьми на вокзалі в Варшаві, пригощаючи їх смачненьким.

Свекруха Тіна Кароль розповіла про вимоги до дівчини 14-річного сина Веніаміна
Тіна Кароль показала свого 14-річного сина Веніаміна Огіра

В своєму віці Веніамін виглядає дуже змужнілим, високим і неймовірно нагадує покійного батька. В Мережі фанати Тіни Кароль постійно пишуть, що хлопчик – повна копія Євгена Огіра.

Тіна Кароль захопила шанувальників новими знімками свого підрослого сина
Тіна Кароль показала свого 14-річного сина Веніаміна Огіра

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.