Перестала слідкувати за собою і зістарилася: як зараз виглядає 41-річна Віра Брежнєва без макіяжу і зачіски

Віра Брежнєва – одна з найяскравіших учасниць легендарного гурту "ВІА Гра", який змінив аж 20 складів. Втім, час безжально впливає на красу і молодість. 41-річна Віра вже не така бездоганна, як раніше.

Співоча кар’єра Віри Брежнєвої почала з дівочого гурту “ВІА Гра”. Цікаво, що в гурт Віра потрапила не завдяки своїм вокальним даним, а завдяки своїй вроді та харизмі. Про це ще в давньому інтерв’ю розповів продюсер “ВІА Гри” Костянтин Меладзе.

Віра дійсно ніколи не відрізнялася сильними вокальними даними, але саме з нею склад “ВІА Гри” називають найбільш вдалим. Брежнєва заворожувала глядачів своєю яскравою зовнішністю, пластичністю і харизмою.

Віра Брежнєва в складі гурту ВІА Гра

Зараз Вірі вже 41 рік. Звісно, роки не могли не сказатися на зовнішності співачки. Вона вже не така молода і свіжа, як раніше.

Так, нещодавно Віра засвітилася на відео без макіяжу і зачіски і вразила публіку своїм постарілим виглядом. На деяких кадрах дійсно можна розгледіти зморшки, мішки під очима, відрослі корені.

Віра Брежнєва сильно постаріла
Як зараз виглядає 41-річна Віра Брежнєва без макіяжу і зачіски

Та сама Віра не соромиться вікових змін своєї шкіри і з легкістю може з’явитися на публіці без гриму. Співачка зізнається, що робить все від себе можливе, аби подовше зберегти свою молодість і красу. Так, нещодавно Віра розповіла, яких правил вона дотримується, аби залишатися красивою і добре себе почувати.

Так, Брежнєва зізналася, що дуже ретельно слідкує за своїм харчуванням. Її раціон на 80% складається із фруктів та овочів, а ось м’ясо, цукор, борошняні та молочні вироби співачка повністю виключила зі свого раціону.  Крім того співачка щодня п’є багато чистої води і займається спортом.

Всі ці правила допомогли зберегти Вірі ідеальну, підтягнуту фігуру. Її тонкій талії і пружним м’язам можуть позаздрити навіть молоді дівчата. Більше того, Брежнєва запевняє, що такий спосіб життя допомагає не лише гарно виглядати, а й справлятися з стресом і негативними емоціями.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні Віра Брежнєва назавжди виїхала з росії, де жила і працювала останні роки. Співачка тепер випускає пісні лише українською і шкодує, що колись працювала у країні-агресорці.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.