Віктор Павлік точно не прийомний? Обімлієте, побачивши рідкісне фото свекрухи Катерини Репяхової

Мама українського артиста Віктора Павліка живе у маленькому селі на Тернопільщині. Жінка живе лише на одну пенсію і відмовляється приймати фінансову допомогу від свого сина.

Українського артиста Віктора Павліка та його молоду дружину Катю Репяхову неодноразово звинувачували в Мережі за те, що вони не забирають стареньку маму Павліка до себе, чи не надають їй кращі умови. Та зіркове подружжя запевняють, що й раді зробити для матері все що завгодно, та 82-річна жінка не хоче змінювати своє життя і залишати свою стару хатину на старості років.

Як виглядає мама Віктора Павліка
Як виглядає мама Віктора Павліка

Павлік і Репяхова час від часу навідують стареньку маму у Теребовлі. Дружина Павліка неодноразово показувала зворушливу зустріч свекрухи з її наймолодшим онуком Михасиком.

До слова, не так давно Віктор Павлік розповів про свою матір в інтерв’ю, чим викликав бурю критики в свій бік. Так, Павлік зізнався, що його матір живе лише на пенсію в 1500 грн і їй начебто її повністю вистачає. Віктор Франкович запевнив, що його мама відмовляється від того, аби він їй допомагав фінансово. За міркуванням Павліка його мама дуже мало їсть і на продукти їй вистачає всього 200 гривень на місяць.

Вона не хоче брати гроші. Вона 100-200 гривень на їжу витрачає. Мамі вистачає. Вона мало їсть – чай, хліб із маслом, шматочок якоїсь ковбаски.

, – сказав Павлік в інтерв’ю.

Як виглядає мама Віктора Павліка
Як виглядає мама Віктора Павліка

Ба більше, артист запевнив, що мама навіть примудряється з пенсії відкладати гроші “на смерть”.

Також Віктор Павлік в інтерв’ю розповів, як його мама Олександра Григорівна віднеслася до того, що він одружується вчетверте та ще й на дівчині, яка молодша від нього на 29 років. Так, Павлік запевнив, що мама віднеслася до цієї новини спокійно: не хвалила його і не відмовляла. Жінка не влазить в особисте життя свого сина, а лише підтримує його рішення та вчинки. А ось новині про народження онука Олександра Григорівна дуже зраділа. Зараз бабуся не часто бачиться зі своїм наймолодшим онуком, та Віктор Павлік і Катя Репяхова намагаються частіше їздити до неї в гості.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.