Українсько-канадська красуня: при вигляді доньки Маші Єфросиніної і Тимура Хромаєва у вас відніме дар мови

19-річна донька Маші Єфросиніної і Тимура Хромаєва Нана уникає публічності і навіть не веде соціальні мережі. Як зараз виглядає дівчина і чим вона займається – далі в матеріалі.

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна вже 20 років щаслива в шлюбі з бізнесменом Тимуром Хромаєвим. В шлюбі у них народилося двоє дітей: Нана 19 років і Олександр 8 років.

Нана ніколи не прагнула популярності, незважаючи на зіркових батьків. Дівчина заборонила батькам розповідати про неї в інтерв’ю, публікувати її фото в соціальних мережах та і сама вона не веде ні Інстаграм, ні Фейсбук.

Втім, в Мережі можливо знайти світлини дівчини. Нана виросла повною копією своє зіркової мами. Дівчина дуже вродлива.

Як зараз виглядає 19-річна донька Єфросиніної, яка виїхала в Канаду і уникає публічності
Як зараз виглядає 19-річна донька Єфросиніної, яка виїхала в Канаду і уникає публічності

Відомо, що у 2021 році донька Єфросиніної і Хромаєва Нана поїхала навчатися до Канади. Саме там дівчина вирішила закінчити 11 та 12 класи і визначитися з вибором майбутньої професії. Після закінчення коледжу у Канаді Нана вступила до нідерландського університету. На якій спеціальності навчається дівчина наразі невідомо, адже Маша Єфросиніна не розголошує цю інформацію.

Як зараз виглядає 19-річна донька Єфросиніної, яка виїхала в Канаду і уникає публічності
Як зараз виглядає 19-річна донька Єфросиніної, яка виїхала в Канаду і уникає публічності

До слова, нещодавно Маша Єфросиніна у розважальному шоу “Дорослі дівчата” зізналася, що її старша донька не була запланованою дитиною. Так,  за словами Маші вона будувала свою кар’єру на телебаченні, жила з хлопцем на зйомній квартирі і навіть не думала про сім’ю та дітей. Коли Єфросиніна побачила 2 смужки на тесті на вагітність, то ледь не знепритомніла.

В мене була паніка! Яка вагітність? Я не те що не збиралася за нього заміж, я взагалі не планувала вагітність

, – розповіла телеведуча.

Пізніше Тимур Хромаєв зробив Єфросиніній пропозицію руки та серця. Жінка виходила заміж вже з немаленьким животом. Зараз Єфросиніна запевняє, що донька – це найкраще, що трапилося з нею. Незважаючи на те, що тоді Маша не була готова до дитини, після народження малечі вона полюбила донечку всім серцем. Дитина не завадила Маші побудувати кар’єру на телебаченні і створити міцну родину.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.