Надя Дорофєєва показала, як виглядає в купальнику з вирізом по центру: вагітного живота від Кацуріна нема

33-річна співачка Надя Дорофєєва не поспішає ставати мамою. Артистка вирішила розвіяти чутки про власну вагітність і показала свій живіт у купальнику.

Особисте життя Наді Дорофєєвої – вже більше року являється темою номер 1 в українському шоу-бізнесі. У березні 2022 року співачка оголосила про розлучення зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом після 7 років шлюбу. І хоча співачка намагалася приховати правду про причину розлучення, дуже скоро таємне стало явним. Так, виявилось, що Надя покинула свого чоловіка заради ресторатора Михайла Кацуріна, який багато років був другом сім’ї Дантеса і Дорофєєвої. В свою чергу Михайло покинув свою дружину і двоє дітей заради співачки.

Дорофєєва показала подарунок на день народження від Кацуріна
Надя Дорофєєва з новим бойфрендом Михайлом Кацуріним

Коли правда випливла назовні, Дорофєєва припинила приховувати стосунки з Кацуріним і почала час від часу публікувати романтичні знімки з коханим і показувати, як вони проводять час разом. В якийсь момент публіка запідозрила, що Дорофєєва може бути вагітною від Кацуріна. Співачка почала носити лише вільний, мішкуватий одяг і приховувати свої форми.

Нещодавно Дорофєєва вирішила розвіяти чутки про її вагітність і показала, як виглядає її живіт. Так, співачка позувала у крихітному купальнику, засвітивши свої форми. Надя похизувалася ідеально плоским животом, який навіть не натякає на вагітність.

Надя Дорофєєва показала, як виглядає в купальнику з вирізом по центру
Надя Дорофєєва показала, як виглядає в купальнику з вирізом по центру

Варто відзначити, що Дорофєєва за 7 років шлюбу з Дантесом так і не стала мамою. Співачка займалася виключно своєю кар’єрою і не хотіла обтяжувати себе материнством. Ба більше, Володимир Дантес нещодавно зізнався, що у шлюбі з Дорофєєвою вважав себе чайлдфрі – людиною, яка свідомо відмовилась від батьківства. Та зараз артист будує стосунки з Дашею Кацуріною, яка має двох маленьких дітей. Дантес зізнається, що тільки зараз усвідомив, що діти – це не обуза, а велике щастя. Поряд з іншою жінкою співак захотів стати батьком.

А ось чи змінила свою думку щодо батьківства сама Надя Дорофєєва наразі не відомо. Співачка продовжує будувати свою кар’єру і наразі не думає про поповнення.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.