75-річний батько Каті Осадчої вражаюче добре зберігся: годиться телеведучій і зятю Юрію Горбунову в брати

Відома українська телеведуча Катя Осадча може завдячити генам своїх батьків. Її 75-річний тато Олександр Володимирович виглядає значно молодше свого віку.

Катерина Осадча народилась в Києві в інтелігентній сім’ї Олександра Володимировича і Анни Павлівни Осадчих. Батько майбутньої зірки працював генеральним директором державного підприємства “Виробниче об’єднання “Київприлад”. Мама присвятила себе сім’ї і стала домогосподаркою, а за фахом вона бібліотекар. Також у Каті є молодший брат Володимир. Він працює тренером із вейксерфінгу і живе за кордоном.

Телеведуча підтримує тісний зв’язок з родиною і завжди публічно вітає батьків з днем народження, тому в Мережі є багато фото рідних людей Осадчої.

75-річний батько Каті Осадчої вражаюче добре зберігся
75-річний батько Каті Осадчої вражаюче добре зберігся

Катерина не раз зізнавалась, що тато для неї великий приклад відданості своїй роботі, відповідальності, нескореності духу, вона завжди старалась не підвести його і слідувати його прикладу.

Зараз Олександру Володимировичу Осадчому 75 років. Вже скоро чоловік відзначить 76-річчя, однак на фото з зірковою дочкою можна подумати, що він її старший брат. Батько телеведучої дуже добре зберігся, тому зірці “плюсів” треба подякувати батьківським генам – своїм зростом і модельними параметрами вона явно пішла в тата.

75-річний батько Каті Осадчої вражаюче добре зберігся
75-річний батько Каті Осадчої вражаюче добре зберігся

Раніше Катя Осадча розповідала, що після початку повномасштабного вторгнення в лютому 2022 року вона зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим та дітьми вирішили їхати на захід України, але батьки залишилися вдома, у передмісті Києва. Тоді, прощаючись, ведуча боялась, що це може бути їх остання зустріч. На щастя для сім’ї Осадчих все обійшлося:

Батьки залишилися у передмісті Києва і разом з котом пережили всі найстрашніші ночі і дні неподалік Василькова

, – розповідала Катерина.

75-річний батько Каті Осадчої вражаюче добре зберігся
75-річний батько Каті Осадчої вражаюче добре зберігся

Батько та чоловік Осадчої поладнали між собою. Олександр Володимирович описував Юрія Горбунова як надзвичайно душевну людину, а найважливіше для нього, що зять дуже поважає свою дружину, його дочку.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.