facebook

75-річний батько Каті Осадчої вражаюче добре зберігся: годиться телеведучій і зятю Юрію Горбунову в брати

Відома українська телеведуча Катя Осадча може завдячити генам своїх батьків. Її 75-річний тато Олександр Володимирович виглядає значно молодше свого віку.

Катерина Осадча народилась в Києві в інтелігентній сім’ї Олександра Володимировича і Анни Павлівни Осадчих. Батько майбутньої зірки працював генеральним директором державного підприємства “Виробниче об’єднання “Київприлад”. Мама присвятила себе сім’ї і стала домогосподаркою, а за фахом вона бібліотекар. Також у Каті є молодший брат Володимир. Він працює тренером із вейксерфінгу і живе за кордоном.

Телеведуча підтримує тісний зв’язок з родиною і завжди публічно вітає батьків з днем народження, тому в Мережі є багато фото рідних людей Осадчої.

75-річний батько Каті Осадчої вражаюче добре зберігся
75-річний батько Каті Осадчої вражаюче добре зберігся

Катерина не раз зізнавалась, що тато для неї великий приклад відданості своїй роботі, відповідальності, нескореності духу, вона завжди старалась не підвести його і слідувати його прикладу.

Зараз Олександру Володимировичу Осадчому 75 років. Вже скоро чоловік відзначить 76-річчя, однак на фото з зірковою дочкою можна подумати, що він її старший брат. Батько телеведучої дуже добре зберігся, тому зірці “плюсів” треба подякувати батьківським генам – своїм зростом і модельними параметрами вона явно пішла в тата.

75-річний батько Каті Осадчої вражаюче добре зберігся
75-річний батько Каті Осадчої вражаюче добре зберігся

Раніше Катя Осадча розповідала, що після початку повномасштабного вторгнення в лютому 2022 року вона зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим та дітьми вирішили їхати на захід України, але батьки залишилися вдома, у передмісті Києва. Тоді, прощаючись, ведуча боялась, що це може бути їх остання зустріч. На щастя для сім’ї Осадчих все обійшлося:

Батьки залишилися у передмісті Києва і разом з котом пережили всі найстрашніші ночі і дні неподалік Василькова

, – розповідала Катерина.

75-річний батько Каті Осадчої вражаюче добре зберігся
75-річний батько Каті Осадчої вражаюче добре зберігся

Батько та чоловік Осадчої поладнали між собою. Олександр Володимирович описував Юрія Горбунова як надзвичайно душевну людину, а найважливіше для нього, що зять дуже поважає свою дружину, його дочку.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.