15-річна дочка Лідії Таран показала, як живе у Франції: ходить по концертах з намальованими губами і стрілками

15-річна дочка відомих українських телеведучих Лідії Таран і Андрія Доманського показала, як проходить її життя у Франції. Дівчина вже подорослішала і виглядає відповідно.

Лідія Таран в 2007 році народила свою єдину дочку Василину від стосунків з Андрієм Доманським. Пара жила в цивільному шлюбі навіть після появи дитини, а коли дівчинка ще була маленькою, то зірковий батько від них пішов. Так само він це зробив з колишньою дружиною, від якої пішов до Лідії.

Як зараз виглядає 15-річна донька Лідії Таран, яка живе у Франції
15-річна донька Лідії Таран зробила яскравий макіяж і пішла в такому вигляді на концерт

Зараз Таран про своє особисте життя нічого не розповідає, але відомо, що вона так і не вийшла ні за кого заміж. З 2022 року телеведуча разом із донькою переїхала у Францію, рятуючись від війни в Україні, де у них залишилась розкішна квартира.

В новій країні Лідія Таран поступила в університет і поглиблено вивчає французьку мову, також вона продовжує працювати в ТСН як віддалений спецкореспондент. Зірка “плюсів” регулярно розповідає місцевій публіці про події в Україні та займається волонтерською роботою. василина в цей час вчиться у місцевій школі та живе щасливим життям підлітка.

Лідія Таран з дочкою переїхала у Францію
15-річна донька Лідії Таран зробила яскравий макіяж і пішла в такому вигляді на концерт

В своєму Інстаграм-блозі дівчина показала, як провела свій звичайний день. Вася відвідала концерт улюбленої британської групи Arctic Monkeys, на який прийшла з подружкою. Спадкоємиця телеведучої яскраво нафарбувалася, виділивши губи червоною помадою, а очі чорними стрілками, на щоках видно рум’янець. Свій образ Василина доповнила довгими сережками і зачісаним назад каре.

15-річна донька Лідії Таран зробила яскравий макіяж і пішла в такому вигляді на концерт
15-річна донька Лідії Таран зробила яскравий макіяж і пішла в такому вигляді на концерт

Користувачі Мережі вважають, що дівчинка більше схожа зовнішністю на свого зіркового татуся Андрія Доманського і має подібні риси обличчя. Але зростом і типом фігури вона пішла в маму Лідію Таран.

Нагадаємо, телеведуча Лідія Таран раніше розповідала, що не збирається назавжди залишатись у Франції. Для неї переїзд туди вимушений і викликаний обов’язком захистити свою дитину від війни. Як тільки ситуація в Україні стабілізується і стане безпечною, вона планує повертатися.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.