Хоч зараз в Голлівуд: Максим Галкін показав підрослих Лізу і Гаррі та викликав захоплення Гордона і Крапівіної

Нещодавно Максим Галкін разом зі своїми 9-річними дітьми Лізою та Гаррі відвідали справжній Діснейленд у Парижі. Гуморист оприлюднив декілька світлин з сімейного відпочинку у своєму Інстаграм-блозі.

9-річні Ліза і Гаррі Галкіни не менш популярні, ніж їхні зіркові батьки Алла Пугачова і Максим Галкін. Публіка з захопленням дивляться на нові фото та відео двійнят, які регулярно публікує у своєму Інстаграм-блозі Галкін.

Ліза і Гаррі ростуть дуже харизматичними і артистичними дітьми і неймовірно схожі на своїх батьків. Нещодавно двійнята разом зі своїм зірковим татом відвідали всесвітньо відомий парк розваг у Парижі – Діснейленд. Кадрами з сімейного відпочинку поділився Максим Галкін на своїй сторінці в Інстаграм. На знімку зіркове сімейство позувало на фоні казкового замку і виглядали дуже задоволеними і щасливими.

Користувачі Мережі засипали зіркове сімейство компліментами в коментарях.

Ось, що пишуть фоловери:

  • “Як же мені подобається ваша Лізонька! І Гарік такий славний! Захоплююсь їх вихованням, знаннями, вмінням правильно поводитися! Чудові дітки у Вас з Аллою, Максиме!”;
  • “Неймовірні діти. Дуже красиві і виховані”;
  • “Дуже гарні, очей не відвести”;
  • “Дівчинка просто янголятко”;
  • “Які ж у вас красиві діти! Нехай завжди будуть щасливими”.

Свої “вподобайки” під знімками Галкіних поставило й багато відомих людей. Так, відмітку “подобається” поставили український журналіст Дмитро Гордон, продюсерка Нателла Крапівіна, акторка Ольга Сумська, співак Валері Меладзе та інші селебріті.

Нагадаємо, Ліза і Гаррі Галікни народилися у вересні 2013 року шляхом сурогатного материнства. З раннього дитинства зіркові діти розвиваються у різних сферах. Так, з трьох років Ліза і Гаррі вивчають іноземні мови, акторське мистецтво, вчаться грі на музичних інструментах, займаються танцями і вокалом. У свої 9 років Ліза і Гаррі показують неймовірні результати у навчанні. Крім того, двійнята дуже харизматичні і артистичні. Цілком ймовірно, що вони підуть по стопах своїх батьків і будуть артистами.

spot_img

Схожі статті

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.