Українсько-турецька красуня: 11-річна дочка Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу не поступається дівчатам Камалії

У шлюбі Ані Лорак з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу народилася дівчинка Софія, якій зараз 11 років. Соня росте абсолютно не схожою на свою зіркову маму.

Софія Налчаджиоглу – 11-річна донька відомої співачки Ані Лорак. Батьком дівчинки являється турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, за якого співачка вийшла заміж у 2009 році. Цей шлюб тривав 10 років, а у 2019 році подружжя розлучилося через регулярні зради Мурата з іншими жінками.

Після розлучення батьків Софія залишилася жити з мамою, але з батьком вона має дуже теплі стосунки. Соня регулярно проводить час з Муратом Налчаджиоглу і їздить з ним на відпочинок.

Як зараз виглядає донька Ані Лорак
Як зараз виглядає донька Ані Лорак

Варто відзначити, що Софія, яка лише на половина туркиня, росте повною копією свого батька. Дівчинка має темне, густе волосся, пишні брови і смагляву шкіру. Крім того, у свої 11 років дівчинка виглядає набагато старше свого віку і вже майже наздогнала свою маму по зросту.

Як зараз виглядає донька Ані Лорак
Як зараз виглядає донька Ані Лорак

Якщо від батька-турка Софія успадкувала зовнішність, то від зіркової мами – талант. Дівчинка росте дуже артистичною і харизматичною і вже неодноразово виходила з зірковою мамою на одну сцену.

При цьому Лорак зізнається, що з навчанням у школі у дівчинки є проблеми. За словами співачки, дівчинці не вистачає працелюбності і мотивації навчатися.

Втім, зізнання Лорак не стало ні для кого відкриттям. Ще не так давно Соня вела власний Інстаграм-блог, де регулярно дивувала публіку своєю неграмотністю. Крім того, дівчинка час від часу публікувала відео, де могла лаятися та вести себе неналежним чином. Саме через це доньку Лорак почали хейтити в Мережі, після чого співачка заборонила своїй доньці вести соціальні мережі.

До слова, хрещеним батьком Софії являється російський співак і близький друг Ані Лорак Філіп Кіркоров. Співачка постійно говорить, що Кіркоров став для неї старшим братом, який допоміг їй і у кар’єрі і постійно підтримував у складні часи. Тому, Лорак і хвилини не сумнівалась при виборі хрещених батьків для своєї доньки.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.