Дочка Алли Пугачової Орбакайте вийшла на сцену в жовто-блакитному: коментарі завбачливо закрила (ФОТО)

Відома російська співачка Христина Орбакайте, матір якої Алла Пугачова перевезла свою родину з росії через війну в Україні, одягла жовто-блакитний одяг.

Христина Орбакайте пішла по стопах Алли Пугачової і стала успішною співачкою, а також вона щаслива багатодітна матір. У неї троє спадкоємців від різних шлюбів – двоє синів Микита та Дені та дочка Клавдія. Зараз основний час зірка присвячує єдиній спадкоємиці, оскільки вона ще потребує мами, а ось старші сини вже подорослішали і стали самостійними.

Кристина Орбакайте и ее дети
Дочка Алли Пугачової Орбакайте вийшла на сцену в жовто-блакитному

10 травня свій день народження відзначив молодший син Орбакайте Дені Байсаров. Хлопцеві виповнилося 25 років. В честь цього щасливого сімейного свята співачка опублікувала у своєму Інстаграм-блозі зворушливе архівне фото. На знімку ще зовсім молода Христина під час виступу ніжно притискається до малюка Дені, який вийшов разом із нею на сцену.

Дені 25, з днем народження, синочок!

– написала артистка.

На знімку Орбакайте постала у жовто-блакитній кофті і завбачливо закрила коментарі до публікації, тому що нині всій її сім’ї нелегко приходиться. В 2022 році Алла Пугачова разом із Максимом Галкіним та двійнятками Лізою і Гаррі переїхали з росії в Ізраїль через незгоду з нинішньою політикою країни. Гумориста визнали іноагентом і Примадонна заявила, що їй треба присвоїти такий же статус, тому що вона солідарна з думкою чоловіка.

Свій підмосковний замок зіркове подружжя продало, а єдине з нерухомості, що залишилось в росії, це елітна квартира в самому центрі москви, була передарована Дені Байсарову.

Онук Алли Пугачової Дені Байсаров заволодів майном Примадонни після її еміграції
Дочка Алли Пугачової Орбакайте вийшла на сцену в жовто-блакитному

Відомо, що поки Микита Пресняков будує нове життя у США, Дені Байсаров залишається на батьківщині. З чуток хлопець не мріє про славу та займається організацією свят. Колись онук Пугачової пройшов підготовку в кадетському корпусі і тепер може підлягати мобілізації.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.