Українсько-американський красень: при вигляді сина Влада Ями і його дружини Ліліани у вас відніме дар мови

Влад Яма змін не лише побудувати приголомшливу кар'єру хореографа, а стати зразковим сім'янином. Разом зі своєю дружиною Ліліаною танцюрист виховує 7-річного сина.

Влад Яма багато років приховував від прихильників своє особисте життя. Довгий час фанатки лисого танцівника не знали, що він одружений і має сина. Зі своєю майбутньою дружиною Ліліаною Влад почав будувати стосунки ще у 2007 році і лише через 7 років зробив їй пропозицію руки та серця.

У 2014-му закохані одружилися, а через 1,5 роки у молодят народився син, якого назвали незвичайним іменем Леон.

Як виглядають дружина та син Влада Ями

Наразі Леону вже 7 років і він росте повною копією свого зіркового батька. Хлопчик має блакитні очі, біляве волосся і росте дуже спортивною і активною дитиною. Чим захоплюється маленький Леон, невідомо, адже його батьки вкрай рідко показують хлопчика на публіку, майже не розповідають про нього в інтерв’ю і рідко публікують його фото в соціальній мережі.

Влад Яма із сином та дружиною
Влад Яма із сином та дружиною

До слова, маленький Леон вже більше року проживає в США, ходить там до школи і, ймовірно, залишиться там жити. Справа в тому, що хореограф Влад Яма став одним із небагатьох українських зірок-чоловіків, які після початку війни в Україні виїхали за кордон. Чоловік запевняє, що покинув країну легально ще 24 лютого 2022 року до того, як кордони закрилися для чоловіків.

Влад Яма з дружиною і сином оселилися у Маямі і, схоже, повертатися в Україну вже і не планують. Танцівник вже будує нове життя у новій країні. При цьому Яма допомагає Україні: волонтерить, передає кошти для ЗСУ. Втім, в Україні його все одно засуджують і називають втікачем.

Нагадаємо, серед зірок-втікачів, які виїхали з України після 24 лютого і не дають про себе знати опинився співак Олег Винник. Колись він був зіркою номер 1 в Україні, його обожнювали жінки, а його концерти збирали аншлаги. Втім, мовчазна поведінка артиста і той факт, що він виїхав за кордон після 24 лютого зіграла з ним злий жарт. Фанатки Винника в ньому розчарувалися і не чекають артиста в Україні ні зараз, ні тим більше після перемоги.

Популярне

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.