Пасинок Алана Бадоєва переріс своїх батьків: зірка “Орла і Решки” Жанна Бадоєва показала свого сина на фото

Відома телеведуча, яка прославилась на телепроєкті "Орел і Решка", показала свого дорослого сина. Юнака свого часу всиновив Алан Бадоєв, колишній чоловік знаменитості

Жанна Бадоєва здобула особливу популярність в Україні завдяки популярному тревел-шоу “Орел і Решка”. Харизму та подачу знаменитості оцінили мільйони шанувальників по всьому світу, а після її відходу все змінилось назавжди. Нині зірка продовжує вести тревел-шоу, втім вже власне – на YouTube-платформі. Крім того, Жанна Бадоєва активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм.

Нещодавно на своїй сторінці знаменитість опублікувала новий допис, в якому продемонструвала свого дорослого сина. Відома телеведуча опублікувала спільні фотографії зі своєю найстаршою дитиною. Зроблені кадри були в Мілані, в одному із затишних сімейних закладів. Зіркові мама та син, судячи з усмішок на обличчях, були неймовірно раді зустрітись і провести час разом.

Жанна Бадоєва показала спільні фотографії зі своїм найстаршим сином Борисом
Жанна Бадоєва показала спільні фотографії зі своїм найстаршим сином Борисом

На опублікованих кадрах чудово видно, як виріс та змінився син популярної телеведучої. Борис Долгопольський, хлопець носить мамине прізвище, неймовірно сильно схожий на Жанну Бадоєву – шанувальники у коментарях відзначили їхні спільні риси. Зокрема, в око впадають однакові очі, ідентичні усмішки та загальна схожість.

Жанна Бадоєва показала, як сьогодні виглядає її єдиний син і найстарша дитина Борис
Жанна Бадоєва показала, як сьогодні виглядає її єдиний син і найстарша дитина Борис

Нагадаємо, що свого старшого сина відома телеведуча народила у першому шлюбі. З 1996 по 1998 роки знаменитість перебувала у шлюбі з Ігорем Кураченком, втім зіркова пара розпалась та Жанна Бадоєва продовжила самостійно виховувати сина. Пізніше знаменитість вийшла заміж за свого однокурсника, режисера та продюсера Алана Бадоєва. У шлюбі закохані пробули 9 років та встигли стати батьками спільної доньки Лоліти. Ба більше, другий чоловік зірки всиновив старшу дитину своєї коханої. Навіть після розлучення Алан Бадоєв залишається у хороших стосунках із Борисом Долгопольським і підтримує з ним спілкування.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.