Костюм у кольорі молочного шоколаду та укладка-хвилі: перша леді Олена Зеленська показалась у стильному образі

Перша леді України нещодавно вийшла у світ у стильному наряді. Олена Зеленська одягла шоколадний костюм цікавого крою та завершила образ трендовими прикрасами

Днями, 11 травня, відбулась конференція щодо гендерного розриву в оплаті праці. Перша леді України взяла участь у заході, присвяченому розв’язанню проблеми. Основною темою для обговорення стало питання можливості досягнення того витка соціального розвитку, коли б між людьми не було розриву через гендерну приналежність. Олена Зеленська наголосила, що нині жінки присутні й у війську, й у волонтерських організаціях, і в евакуаційних місіях.

На тлі цього, висловила свою думку перша леді, слід мінімізувати та повністю позбутись від розриву в оплаті праці жінок і чоловіків. Зеленська наголосила, що жінки мусять відчувати рівність з чоловіками не лише в обов’язках і відповідальностях, але й в оплаті. Крім того, зауважила перша леді, важливо, аби кожна жінка була впевнена, що зможе отримати гідну оплату своєї праці.

Зеленська виступила з промовою на обговоренні, присвяченому гендерному розриву в оплаті праці
Зеленська виступила з промовою на обговоренні, присвяченому гендерному розриву в оплаті праці

Олена Зеленська відвідала організований захід у стильному шоколадному костюмі, який доповнила цікавими прикрасами. Перша леді одягнула кофту шоколадного кольору та штанний костюм майже в такому самому відтінку. Доповнила свій образ Зеленська ніжною золотою підвіскою. Взуття першої леді було чорного кольору – туфлі-човники з гострим носком.

Окремо варто звернути увагу на зачіску Олени Зеленської. Стилісти вклали волосся хвилями, на голові першої леді не було ніяких прикрас, від чого укладка здавалась буквально невагомою й дуже акуратною. Така зачіска чудово доповнила образ.

В якому образі Олена Зеленська відвідала нещодавній захід, присвячений гендерній рівності
В якому образі Олена Зеленська відвідала нещодавній захід, присвячений гендерній рівності

Слід зазначити, що наряд, в якому перша леді України відвідала захід, залишався одночасно стриманим і простим, але стильним та вдалим для офіційної зустрічі. Відсутність масивних прикрас і ніжна зачіска створили ідеальну комбінацію.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.