“Образ безстрашного кохання”: Тіна Кароль показала яскраво-червоний блискучий наряд для Євробаченні-2023

На цьогорічному Євробаченні виступали не лише команди від країн-учасниць, але й чимало відомих українських артистів. Зокрема, у фіналі на сцену популярного конкурсу вийде й Тіна Кароль

Відома українська співачка Тіна Кароль цьогоріч бере участь в одному з найпопулярніших конкурсів у всьому світі. Знаменитість виступить з композицією, яка 2006 року принесла їй сьоме місце на Євробаченні. Раніше артистка розповідала, що залишилась незадоволена тим виступом, тому цього разу внесла чимало змін до своєї пісні.

Змінила знаменитість не лише сам виступ, але й образ, в якому співатиме. 17 років тому на сцену Євробачення Тіна Кароль вийшла у симпатичній білій сукні, а тепер вирішила заспівати у неймовірному червоному образі від українського дизайнера Івана Фролова. Так, артистка показала фото, на яких позувала в червоній сукні цікавого крою. На одязі було багато вирізів у формі сердець, а основною фішкою виявилась напівпрозорість наряду – більша частина тіла була прикрита легким мереживом.

Тіна Кароль показала, в якій вишуканій сукні вийде виступати на сцену Євробачення-2023
Тіна Кароль показала, в якій вишуканій сукні вийде виступати на сцену Євробачення-2023

До слова, не обійшлось без символізму – в образі Тіни Кароль дизайнер і його команда зашифрували певне послання глядачам. Так, знаменитість пояснила, що означає сукня, в якій вона виступатиме, та її колір. За словами артистки, її наряд символізує пристрасне кохання, якому ніколи й нічого не страшно.

“Це сміливий образ безстрашного кохання. Він є своєрідним пророцтвом, яке чекає на нас після перемоги”, – пояснила Тіна Кароль своїм шанувальникам.

Тіна Кароль приголомшила вишуканим образом, в якому виступить у фіналі Євробачення-2023
Тіна Кароль приголомшила вишуканим образом, в якому виступить у фіналі Євробачення-2023

Крім того, зробила відома українська артистка й комплімент дизайнеру, який пошив для неї вишукану сукню. Знаменитість зазначила, що талановитому Іванові Фролову відомо абсолютно все про жіночу привабливість, тому й образ зірки вийшов таким неймовірним. Крім того, Тіна Кароль висловила вдячність дизайнеру за співпрацю.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.